Adrian Iovan alături de soţia sa, creatorea de modă Romaniţa Iovan, în anul 2005Pilotul a fost un personaj monden extrem de mediatizat ani de zile. Acesta a fost căsătorit cu creatoarea de modă Romaniţa Iovan şi au împreună un copil. În urmă cu zece ani, locuiau într-o vilă din cartierul exclusivist Primăverii. Atunci, pilotul a fost implicat într-un eveniment violent. Acesta a împuşcat cu arma de vânătoare un hoţ care intrase pe proprietatea familiei. A fost cercetat, dar nu a fost acuzat de omor, considerându-se că s-a aflat în legitimă apărare. Acest episod l-a transformat într-un erou naţional, mulţi oameni considerând că a procedat corect, apărându-şi proprietatea şi familia cu arma în mână.

După acel eveniment tragic, Adrian Iovan a rămas în atenţia presei, divorţul său şi problemele materiale făcând deliciul ziarelor şi a siteurilor de ştiri.
În momentul accidentului aviatic, Adrian Iovan nu mai avea nimic din strălucirea eroului de altă dată. Criza şi divorţul l-au sărăcit, a ieşit la pensie şi lucra ca instructor şi pilot comandant pentru SMURD şi alte instituţii sau companii.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro