Karaoke cu premii La Historia
Divertisment · Evenimente / 28.01.2014

Party si karaoke in fiecare joi, cu MC Nino si DJ Gore, in restaurantul La Historia din Centrul Vechi!

Un show cu adevarat incendiar,  unde distractia e la cote maxime! Poti avea parte de ea in fiecare joi a saptamanii, de la ora 21.00,  in restaurantul La Historia, situat  pe strada Sf. Dumitru, nr. 3, din Centrul Vechi.  Oricine vrea sa isi etaleze talentul in muzica are ocazia sa o faca alaturi de prieteni si DJ cu experienta. Nu lipsesc din peisaj MC Nino si DJ Gore, iar cei mai talentati participant la show vor avea parte de premii-surpriza, iar apoi de promovare.

Oferta serii este Long Drinks 2 + 1 gratis. Intrarea este libera!



Situat in inima centrului istoric al Bucurestiului , "La Historia" si-a deschis portile in luna mai a anului 2009 intr-o cladire impunatoare ce dateaza din 1850. Se mandreste cu o deschidere generoasa catre Teatrul de Comedie, aflat chiar vis-s-vis. Restaurantul beneficiaza pe timp de vara si de o terasa primitoare ( 100 mese), unde clientii pot pacali arsita zilei savurand cocktailuri racoritoare sau frappe-uri delicioase.

La Historia are ca tematica istoria Americii Latine si va asteapta zilnic cu bucataria deschisa non-stop. Poti savura mancaruri cu specific sud-american, fie din preparatele traditionale cu salate proaspete, sau preparate din peste, vita, pui si porc. Restaurantul dispune si de o sala de festivitati devenind astfel locatia ideala si pentru evenimente importante din viata fiecaruia: aniversari, botezuri, nunti, intalniri ale absolventilor sau lansari de produse. Evident, nu lipsesc serviciile unui personal atent si nici meniurile spectaculoase la preturi rezonabile. Program: non stop .


Rezervari la tel. 0722. 626. 043
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro