Schimbare majoră: Google are un nou logo - VIDEO
Divertisment · Evenimente / 02.09.2015

Cel mai mare motor de căutare online are, de acum, o nouă înfăţişare. Google a decis să îşi schimbe radical logo-ul, în urma restructurării majore a business-ului.

Noua siglă este prezentată succint pe blogul Google, într-o postare însoţită de un clip care face o trecere în revistă a schimbărilor prin care a trecut imaginea companiei de-a lungul timpului.

Schimbarea logo-ului este motivată de compania americană prin adaptarea la comportamentul utilizatorilor, care accesează frecvent motorul de căutare prin intermediul dispozitivelor mobile.



"Nu este prima oară când ne-am schimbat imaginea şi, probabil, nici ultima, dar considerăm că actualizarea de astăzi reflectă foarte bine toate modurile prin care Google lucrează pentru tine, prin Căutare, Hărţi, Chrome şi multe altele"

, se arată în postarea companiei.

"Credem că am luat ceea ce este mai bun din Google (simplu, ordonat, plin de culoare, prietenos) şi le-am refăcut, nu doar pentru Google-ul de astăzi, ci şi pentru cel din viitor", mai notează compania.

Noul design urmează să fie implementat, treptat, în toate produsele Google. Pe site-ul companiei poate fi parcurs, în detaliu, întregul istoric al Google.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro