TRIBUTE: Un nou sfârșit de săptămână în care live act-ul este la el acasă!
Divertisment · Evenimente / 30.10.2014

TRIBUTE încheie seria petrecerilor lunii octombrie în forță! Steaua Di Vreari & Gică Coadă, Delia & Band, Publika și FreeStay vă invită să petreceți alături de ei și să ciocniți în cinstea muzicii live!

Miercuri, 29 octombrie, sunteți invitații TRIBUTE la o primă serată aromână a acestui sezon. Gazdele vor fi Steaua di Vreari  & Gică Coadă, simboluri ale muzicii aromâne care anunță o petrecere animată pe ritmurile aparte ale liricii populare armânești.

Joi, 30 octombrie, Delia Matache vine pentru prima oară în TRIBUTE cu un show fulminant: Delia & Band. O voce puternică, un talent grozav și mult șarm ar fi câteva atribute ale artistei cu care aceasta s-a distins în scena muzicală. Joi, Delia & Band promit publicului TRIBUTE un show de excepție și distracție fără limite.



Pentru cei care caută cea mai reușită petrecere din oraș, Publika va fi furnizorul de muzică bună al serii de vineri. Una dintre cele mai populare cover band-uri din București revine în TRIBUTE pe 31 octombrie. Împreună cu al lor repertoriu dinamic. PUBLIKA încheie seria de concerte ale lunii octombrie cu un cover experience de excepție.

Sâmbătă, 1 noiembrie, FreeStay deschide o nouă lună de muzică live în TRIBUTE. Cei de la FreeStay promit să inaugureze sezonul rece cu o seară muzicală efervescentă. Band-ul se întoarce să încălzească inimile publicului TRIBUTE cu cele mai dragi hituri.



Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, în zona de acces a clubului, la două categorii de preț. Biletul pentru evenimentul susținut de Delia & Band  va fi disponibil la prețul de 40 lei, iar biletele pentru evenimentele susținute de Steaua Di Vreari, Gică Coadă, Publika și FreeStay, 30 lei.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro