Will şi Kate: 5 detalii revoluţionare ale nunţii regale
Evenimente / 28.04.2011

Nunta Prinţului Willam şi a lui Kate va fi una ieşită din tiparele Casei Regale. Nu va avea reguli prăfuite, nu va fi una "scorţoasă" cum a fost cea din 1981 a Prinţului Charles şi a Dianei. Se pare că Regina Elisabeta a II-a este capabilă să accepte destule compromisuri în cazul nunţii nepotului său, sperând astfel să lase în umbră trecutul nu foarte strălucitor al căsătoriilor Familiei Regale.

Deşi viitoarea soţie a Prinţului William poartă inelul de logondă pe care l-a purtat şi Diana, este destul de iubită de britanici, are aceleaşi pasiuni ca "Prinţesa inimilor", a copiat-o Lady Di atunci când a venit vorba de jurămintele pe care le va rosti, Kate a reuşit să se impună destul de bine în faţa Casei Regale. Iată cele 5 detalii revoluţionare ale nunţii secolului.

 

Pe 29 aprilie, Eva.ro va realiza un live news a nunţii regale

 

Credit foto: Mediafax

  • Anonim, joi, 28.04.2011 21:56
    Sunteti rai!

    tot aiureli vorbiti! presupuneti tampenii si le scrieti pe internet si la tv! Eu locuiesc in Marea Britanie de mult timp, nici nu aveti voi idee romanii cat de inebunita e lumea aici cu nunta asta, nu cred eu k americanii vezi doamne is mai intersati, sa fim seriosi, se casatoresc viitorii regi ai Marii Britanii si americanii is mai interesati decat britanicii?! sa fim seriosi!

  • Miruna, joi, 28.04.2011 16:12
    Mult zgomot

    ...pentru nimic. Mai degraba m-as gandi cat de putine zile mai sunt din campania nescafe. Visez la garsoniera de distractii :))

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro