Cu Jordie, Michael avea un pact: "sa nu creasca niciodata" si "sa traiasca cu mine la Neverland pentru totdeauna".       
   
Tatal natural al lui Jordie nu a vazut cu ochi buni aceasta relatie, astfel ca, intr-o zi, in timp ce baiatul era in cabinetul lui pentru a trata un dinte, i-a dat asa numitul "gaz al adevarului" si apoi l-a intrebat "Michael ti-a atins vreodata penisul?". Ametit, baiatul a raspuns afirmativ.

Imediat, Chandler si-a dus fiul la un psiholog si, in 3 ore obositoare de intrebari care nu se mai terminau, baiatul a povestit mai multe episoade de masturbare si sex oral cu Michael. In cateva ore, Jordie dadea declaratii la politie in legatura cu activitatea sexuala pe care a avut-o cu cu cel mai mare star pop si totul a aparut a doua zi in presa.


Alti doi prieteni ai lui Michael, in varsta de 10 si 11 ani, au declarat si ei ca au dormit de zeci de ori in acelasi pat cu starul, dar ca nu s-a pus problema vreunei activitati sexuale. "Te pupa de parca te-ar pupa propria mama si obisnuieste sa te imbratiseze", au povestit ei.

Dupa parerea lui Michael, de vina era mintea bolnava a oamenilor. "Nu este vorba despre nimic sexual. De ce oamenii nu pot intelege asta?".
      

Lisa Marie: e un amant pasional


Pe fondul acuzatiilor pe care Jordie Chandler si familia sa i le aducea, in 1994, Michael face o miscare uimitoare si se casatoreste cu Lisa Marie Presley. Din conversatiile pe care le-am avut cu amandoi, sunt convins ca mariajul lor nu a fost de convenienta. Si, conform celor spuse chiar de Lisa, Jackson era un amant minunat. Era, a spus ea, "very hot" in pat.


In acest timp, acuzatiile de pedofilie erau sustinute in continuare. "Peter Pan sau pervers?" intreba un titlu din New York Post. Era o intrebare care il va urmari pentru tot restul vietii.

Insa fara alti copii care sa-l acuze de pedofilie, cazul era slab. In cele din urma s-a ajuns la o intelegere si Michael a platit 20 de milioane de dolari familiei lui Jordie. Nu ca recunoastere a vinovatiei, ci pur si simplu pentru a pune capat scandalului.

De acum, putea sa-si traiasca linistit viata alaturi de proaspata sa sotie. Crescuta la Graceland, o casa impresionanta, si avand un tata celebru, Lisa Marie avea multe in comun cu Michael. Amandoi se fereau de lumea reala si nu avusesera copilarie. Credeau ca sunt suflete pereche.


S-au cunoscut la o petrecere, Michael a inceput sa flirteze cu ea si, pe masura ce vorbeau, a inceput sa-l vada pe adevaratul Michael, barbatul de dincolo de masca. Sexualitatea lui, admitea ea, era  ambigua, dar cand a sarutat-o pasional s-a convins ca totul e ok. "Incepeam sa ma indragostesc de el. Voiam sa-l ajut si simteam ca pot", spunea ea mai tarziu.

In timpul unei convorbiri telefonice, Michael a vrut sa stie ce ar raspunde ea daca i-ar propune sa se casatoreasca. Lisa a raspuns fara ezitare ca "da", a urmat un moment de tacere, Michael i-a spus apoi ca trebuie sa mearga la baie, iar cand s-a intors s-a purtat de parca totul era hotarat si erau oficial logoditi. "Dragostea mea pentru tine este reala", i-a spus el. "Te rog sa ma crezi".

  • corina, duminică, 14.06.2015 18:29
    michael jackson

    buna ziua...eu si in ziua de azi stau si ascult melodiile a le lui Michael Jackson pt ca nu am incetat niciodata sa il iubesc chiear daca a decedat din pacate...imi amintesc cand aveam numai 5-6 ani si el a avut oun turneu la bucuresti...deatunci am inceput sa il iubesc si sa fiu un fan de al lui....in timp ce canta eu eram acasa si ma uitam la tv si imi aduc aminte ca plangeam vazandul la tv si intrarea lui spectaculoasa pe scena cand a aterizat cu helicopterul...stau si ma gandesc de ce si dupa atatea ani lumea tot il mai vb...dar chestia e ca nu il vorbeste de bine ci de rau...a uitat multa lume ce a facut Michael Jackson pentru copii....oricum el se odihneste langa tatal nostrum ceresc pt ca sufletul lui este langa Dumnezeu....Slava Tie Doamne si Slava Tie Michael Jackson...te voi purta in sufletul meu pana mor!!!

  • agripina, duminică, 25.08.2013 21:02
    amintire vesnica

    Sunt mai bine de 4 ani de cand nu mai e in viata dar pt.mine spiritul lui Michael e inca prezent.Imi inchipui ca majoritatea fanilor lui sunt tineri,comentariile tinand de romantismul varstei ,de aceea am fost pana acum doar in postura de cititor .Va pot face o marturisire=sunt doar cu 4 zile mai in varsta decat Michael,l-am considerat fratele meu geaman,atat prin caracter cat si prin trairi.O copilarie nefericita si un handicap fizic isi pot pune definitiv amprenta asupra vietii unui om,altfel cum va puteti explica sensibilitatea si timiditarea bolnavicioasa,nevoia de a ajuta pe cei slabi.Daca nu ar fi avut uriasul talent nativ Michael ar fi ramas un om sters,invizibil,incapabil de a se evidentia.Faptul ca sunteti atat de multi care il iubiti va face cinste.Sa multumim cerului ca am putut fi contemporani cu un asemenea om

  • cris89, vineri, 16.03.2012 21:38
    Autorul le-a cam inflorit...

    Cea mai mare greseala este sa credem ca acest autor a fost prietenul lui Michael si cartea ar fi obiectiva. MJ i-a iubit si ajutat pe copii inca de cand era un adolescent, exista foarte multe marturii insotite de dovezi (poze) ca el iubea copiii intr-un mod sincer. Practic, dupa acele acuzatii presa mai ales cea tabloida s-a fortat sa convinga prostii ca Michael facea acte de caritate ca sa distraga atentia de la scandal si sa-l justifice. Minciuni! Pana in '93 a ajutat sute de copii bolnavi incluzandu-l pe Ryan White ce suferea dea SIDA, pe care l-a ajutat pana la moarte. Deci, care e logica?! Pana atunci i-a ajutat si cand l-a vazut pe Jordan s-a apucat de pedofilie? Sau a fost tot timpul asa? Daca alegem sa credem asta, nu se potriveste cu declaratiile sutelor de copii care au sustinut tot timpul ca MJ era un suflet de copii ce cauta in ei sinceritate, bucurie. Si mai e un element important. Presa a spus intotdeauna ca MJ i-a cumparat pe copii ca sa nu-l divulge si sa nu faca declaratii urate la adresa lui. Ei bine, copiii bogati (actori, sau care au provenit din familii bogate, prieteni cu Michael) au spus toti, fara exceptie, ca nu a fost vorba de pedofilie si ca toate acuzatiile sunt minciuni! Deci, daca vorbim de cine pe cine a cumparat, presa i-a cumparat pe cei care au declarat acele minciuni! Este foarte limpede ca acei copii bogati nu aveau nevoie nici de banii lui MJ nici de cei ai patronilor de presa, deci ei sunt cei care au spus adevarul! Cat despre copii, D. Rowe a spus ca cei 3 copii sunt ai lui MJ, daca vreti sa vedeti, mergeti pe YouTube si dati Living with Michael Jackson two. Deci, o alta minciuna!

  • Laurentiu, sâmbătă, 03.03.2012 13:24
    Un Adevarat Inger Pe Planeta Noastra S-a Dus ! :((

    Cine vrea adresa mea de mess este ,,lotorosanu_ion'' dar numai fani Michael Jackson sa o bage! Multumesc pentru intelegere!

  • Laurentiu, sâmbătă, 03.03.2012 13:21
    Un Adevarat Inger Pe Planeta Noastra S-a Dus ! :((

    Catre toti care nu il sustin sunt idioti rau sunt badarani chiar nu va dati seama ce spuneti, ganditi si apoi spuneti, nu spuneti aiurea. Mam saturat de toti retardati care nu il sustin ! Si da cred si eu ca melodia HEAL THE WORLD este cea mai buna ... de asemenea mai este si Eart Song !

  • gabi, sâmbătă, 25.02.2012 00:45
    Vand carte Michael

    Vand cartea "Complotul impotriva lui Michael Jackson " , pret magazin 40 lei , eu o dau cu 25 . mail [email protected] . Vizitati si blogul meu despre sanatate http://myiulia.blogspot.com/

  • M 29 :x, sâmbătă, 17.09.2011 13:04
    MICHAEL E FOST SI VA RAMANE NEVINOVAT!

    2 OPERATII* ..AM APASAT DIN GRESEALA...NU 92084 OPERATII CUM PUNE PRESA.............PRESA MANANCA RAHAT! ;) INCULTI ,JEGOSI SI INVIDIOSI ! EU CRED IN TOT CEEA CE MICHAEL A SPUS! DE OAMENII SPECIALI ..MEREU A BATE JOC..;) SI ASTA NU E NIMIC..CATE STUPIDITATI ATI SPUS AICI ! MI-E SI SCARBA SA MAI CITESC...................! MICHAEL NU AR FII MANDRU DE VOI..CEI CARE-L URATI ORI FANI DE MODA............MICHAEL A SP CA ISI IUBESTE FANII..SI CA SUNT FOSRTE DESTEPTI CA NU CRED PRESA............ACESTE ZIARE AR FI TREBIT ARSE!! ASA E MICHAELL! WE LOVE YOU, KING OF MUSIC FOREVER

  • M 29 :x, sâmbătă, 17.09.2011 12:59
    MICHAEL E FOST SI VA RAMANE NEVINOVAT!

    INTRECE * AVEA VITILIGO SI LUPUS...........DA? TREBUIE SA STITI..VITILIGO A FOST LUATA DIN FAM..DE LA SORA TATALUI SAU..O BOALA DE DEPIGMENTARE...SI LUPUS ESTE MAI GRAVA..POATE FACE SI RANI IMENSE..CEEA CE MICHAEL A AVUT.....................CUNOSCUTII LUI SPUNEAU CA NICIODATA NU L-AU VAZUT SA SE CHINUIE CU BOALA.MICHAEL VROIA SA O INFUNTE; MICHAEL ERA OPTIMIST ..NU A ARUT SA MOARA..ETC...........VIATA LUI INCA DIN COPILARIE A FOST GREA..PLINA DE BATAIDE LA TATAL LUI SI TAKINARI LEGAT DE ASPETELE FETEI.......DE ACEEA MICHAEL A AVUT 32 OPERATII LA NAS.......ATAT..NU MAI MULTE..IN REST MICHAEL ERA NESKIMBAT

  • M 29 :x, sâmbătă, 17.09.2011 12:54
    MICHAEL E FOST SI VA RAMANE NEVINOVAT!

    ACUZAT*,INTERVIU*,PROFITOARE*,CHIAR*,ACUZAT*,REGRETA * MA SCUZATI PT ACESTE GRESELI FACUTE DIN NERVI.....CE VAD AICI INTRACE LIMITA POSIBILULUI....MICHAEL INTR-ADEVAR S-A CUNOSCUT CU debbie ,pt ca aceasta a fost asistenta,dar nu avea si alte interese//////////MICHAEL A FOST UN INGER SI ESTE ,PT CA NU A VRUT SA SUPERE PE CINEVA...ORI SA FACA RAU SI UNUI BIET GANDAC.......MICHAEL A FACUT TRATAMENTE PT ALBIREA PIELII....FARA VOIA LUI ERA MANDRU DE RASA LUI.......DAR FAIMA L-A OBLIGAT SA FACA ASTA..AVEA FANI..TREBUIA SA SE INGRIEASCA NU?

  • M 29 :x, sâmbătă, 17.09.2011 12:48
    MICHAEL E FOST SI VA RAMANE NEVINOVAT!

    Nu inteleg de ce tot vreti sa publicati asa ceva......MICHAEL INTR=ADEVAR NU A AVUT NOROC PE LINIA DRAGOSTEI,DAR EL NU SI-A FOLOSIT FOSTELE SOTII PT A FACE COPII...NU ERAU INSTRUMENTE SEXUALE..SI NICI LUI NU II PLACEAU CFAMEILE CU BIJUTERII IN PAT SAU TOT CE ATI SPUS MAI SUS LEGAT DE OBICEIURILE ASTEA OBSCENE :| VOI CHAIR NU-L CUNOASTETI PE PE ADEVARATUL MICHAAEL.........ORI FAZA CU ACEL COPIL CE L-A ACUT DE PEDOFILIE......MICHAEL NU S-A DAT LA EL ....ATI VAZUT VDC-UL DIN INTERIUL CU lisa.....ACEEA PROFITOSARE MANCATOARE DE BANI..CARE II VROIAA RAUL SI SA-L SCHIMBE PE MICHAEL..SA II FIE RUSINE DACA ACUM RERTA PT CE SI-A BATUT JOC DE EL..AHA...DECI ERA ATRASA DE EL DOAR FIZIC..PAI SI DE CE NU L-A IUBIT......PT CA VROIA CARIERA MUZICALA.....ERA O DROGATA SI FALSA CA TATALL EI..DARAMITA MAMA EI......

  • Diana Jackson, duminică, 10.07.2011 17:26
    MJ nu are nici o alta orientare sexuala, milogilor!!!

    Martalogilor!!!!!!!!! Nu aveti bani sa va cumparati paine si faceti ca dracy de scrieti toate nebunelile. MJ WERE INNOCENT ALWAYS dyayooo_dydydyenutza pt fanii mj

  • narcisa, miercuri, 27.10.2010 21:24
    my angel-Michael

    Michael a fost un inger pe acest pamant pakt k nu toti au observat asta si nu l-au RESPECTAT km se cuvine dar michael stie k fanii lui mereu vor ramane devotati si loiali PANA LA MOARTE:)>-(cn vrea id-ul meu pt fanii mj:michael_jackson_1992_romania)

  • Ionut, miercuri, 28.07.2010 18:05
    Michael- KING OF POP

    Tot respectul meu ptr cei care il iubesc pe Michael. Acesta a fost un om caruia Dumnezeu i-a daruit o voce superba si poate de aceea a facut atatea lucruri bune ptr a-i oferi si el ceva in schimb lui Dumnezeu. Sunt convins ca nu a violat pe nimeni. Doar uitati-va ce suflet are. Este adevarat ca i-a placut sa fie in centrul atentiei; si ce? Avea tot dreptul. Credeti-ma ca imi doresc din tot sufletul sa cunosc oameni care iubesc muzica lui ptr ca stiu ca aceia sunt oameni buni la suflet. Id-ul meu este ionut_nica63 si va rog ascultati mai departe muzica lui lui. MERITA

  • Stebastian, sâmbătă, 26.06.2010 01:13
    Michael Jackson

    Păreri...Păreri...Păreri... Oare cei care acum (după ce Michael nu mai este) îl iubesc enorm şi îl venerează....oare mă întreb : înainte cu o zi sau poate două de a trece în nefiinţă......la fel erau de iubitori ? .............Vă spun eu că nu. Înainte de a muri toţi credeau pe cuvânt ce scriau ziarele de scandal, toţi îl acuzau că este pedofil, că s-a făcut alb....etc etc... Ştiţi şi voi prea bine. Mă săturasem să mă contrazic când Michael trăia chiar şi cu cei mai buni prieteni despre lucrurile astea .... mă satur şi acum să mă contrazic când Michael s-a dus tot pe aceleaşi teme. Şi am ajuns la o concluzie: nu poţi să-i arăţi omului că laptele este alb când de fapt în capul dânsului se produce un blocaj şi enervant este încăpăţânarea de a crede în continuare că laptele este negru!!! Un lucru este cert. Fanii îl vor iubi în continuare şi poate mult mai mult decât până acum, iar ceilalţi îl vor uita repede... Dacă m-i se permite un mesaj pentru fanii starului: nu trebuie plecată urechea la invidioşi şi cei înguşti la minte. Un proverb românesc spune: '' Câinii latră, caravana trece'' !!! Cu stimă Sebastian!!! id mess: DjJey2001

  • Mike is my Angel, sâmbătă, 19.06.2010 17:47
    Despre un INGER

    UN lucru as mai vrea sa adaud: indiferent de ce ar scrie presa sau ce ar spune lumea despre el, pentru mine va fi un idol mereu, un model, un copil vesnic zambitor, si cel mai mare entertainer de pe planeta!!!!! I love you michael, eternaly!!!! Il iubesc nespus... cateodata o invidiez pe Lisa, uitanduma la pzele unde sant impreuna, imi doresc sa fi fost eu in locul ei!!! Cred ca este cea mai norocoasa femeie din lume!!! O invidiez!!!! Te ador, INGERUL MEU!!! R. I. P.!!! GOOD BLESS YOU'RE BEAUTIFULL SOUL!!!! Cine vrea sa vorbeasca cu mine despre Michael, ma gaseste pe id ul: papusica_andrea50

  • Mike is my Angel, sâmbătă, 19.06.2010 17:37
    Despre un INGER

    Cea mai mare greseala a lui Jordie Chandler a fost aceea ca a recunscut ca intreaga poveste in legatura cu pedofilia lui Michael a fost o simpla minciuna pentru a face bani de pe urma lui doar dupa ce acesta s-a stins...Mare pacat ca nu a avut curajul s-ai spuna in fata...Insa acest copil, l-a distrus pe Michael complet!!!!! Cu toate ca era obligat sa o faca de tatal sau, L-AU DISTRUS PENTRU BANI!!!!! E singurul lucru care ma derajeaza, si anume ca nici macar acum, cand nu mai e, tot vor sa faca bani pe urma acestiu INGER!!!! De ce nu pot sa-l lase odata in pace??? Nici macar acum nu poate sa se odihneasca in pace?? Caci merita asta!!! Ar trbui lasat in pace.. nu sa se faca o fabrica de bani pe urma lui, inventand tot felul de minciuni despre el...Daca cineva crede ca nu am dreptate sa ma contrazica linistit, insa eu cred ca am dreptate!!

  • Mike is my Angel, sâmbătă, 19.06.2010 17:26
    Despre un INGER

    Sa le fie rusine celor care il vorbesc de rau pe acest INGER!!!! Doar cei care nu au pic de respect si suflet il pot vorbi de rau!!! Nu ar fi fost in stare sa raneasca nici macar o musca, daramite sa ''violeze''!!!!!!!! Avea o inima mai mare decat el!!!! Adora copii! In ei si-a gasit propria copilarie., de aceea era mereu in preajma copiilor!! Ei il faceau cu adevarat fericit!!! Erau inspiratia lui!!! Imi pare sincer rau pentru oameni care nu-l inteleg, si nu stiu sa-i aprecieze geniul si sufletul!!! El nicidata nu a avut o viata a lui, mereu era la concerte, in turnee, la interviuri... el nu a avut niciodata o viata intima, sau o viata privata. din cauza paparazzilor si a tabloidelor, care scriau numai minciuni ca sa scoata bani pe spatele lui, si asta fac si acum!!!!! Intrewaga s-a viata este o carte deschisa, daca stiti sa o priviti in adevaratul sens!!! El era dedicat muzicii sale!! Iubea ceeace facea, insa din aceea cauza nu a avut parte de propria copilarie... copilaria lui era petrecuta in studiouri, inregistrand melodii.....Insa multi nu inteleg asta, doar adevaratii fani pot intelege asta, si mai ales il pot intele pe el cu adevarat!!!

  • Mike is my Angel, sâmbătă, 19.06.2010 17:12
    Michael, un INGER pe pamant

    Inca din ziua in care Michael a parasit aceasta planeta, nu ma pot opri din plans!!! pur si simplu nu pot accepta ca nu mai e printre noi aceasta fiinta minunata!!! De ce nea pararsit atat de repede??Ori de cate ori ascult melodia Heal the world ma bufneste plansul!!! Il iubesc enorm!!! A fost, si va ramane cel mai mare entertainer care a trait vreodata pe aceasta planeta!! Nu va mai fi unul ca el, NICIDATA!!!! Este unic!! A schimbat atatea vieti, inclusiv pe a mea, si a ajutat atatia copii bolnavi...a fost un INGER pentru noi.....Pur si simplu il ador pe acest INGER!!! El inseamna totul pt. mine!! Cea mai mare dorinta a mea, a fost sa-l intalnesc odata, insa s-a stins odata cu el...caci acum e alaturi de INGERI, acolo unde ii este locul, dar planeta e saraca fara el...Te vrem inapoi, Michael!!! Nu tece zi sa nu ma gandesc la el...Insa eu sunt de parere ca el nu ne va parasi niciodata cu adevarat, caci va trai pentru totdeauna in sufletele noastre, si prin muzica sa!!!! MICHAEL 4 EVER!!!! HES THE KING OF POP, ROCK AND SOUL!!! Ne vei lipsi enorm!!! ADIO, INGERUL MEU!!!

  • Cherry, joi, 10.06.2010 13:42
    Ce oameni!!!

    Voi scrieti ca el a zis ca ar adopta copii dar nu i-ar aduce pe lume pe ai lui....cat de prosti puteti sa fiti!!! Are copii si nu cred ca a spus el asa ceva....Voi chiar il credeti asa de prost incat sa nu poata sa faca copii?! Daca e timid nu inseamna ca e prost!!

  • Athina-Aurelia Costea ( Brasov, vineri, 12.03.2010 01:11
    Pentru Mirela si Evelina

    D-na ( d-ra ) Mirela, de ce era rau de trait cu EL?? Nu te inteleg deloc ! Amarnic te inseli !! Daca te-ai gandit la cei care nu-L sufereau, care nu-L respectau, da.Si chiar si pentru aceia, te asigur ca era foarte bine, fiindca de un INGER ca MICHAEL s-a beneficiat pina la sange cu nespusa usurinta, a fost ranit si umilit atunci si acum.Cit despre o eventuala persoana care IL pretuia, nici sa nu indraznesti sa gindesti ca i-ar fi fost greu in preajma acestui INGER. D-na ( d-ra ) Evelina, ce ai indraznit sa scrii acolo??,,violeze”??Cum iti permiti asemenea insulta??Inca te indoiesti de neprihanirea acestui INGER??Daca da, iti atragi pedeapsa LUI D-ZEU si ura mea !!! Ia bine seama !!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro