Nu poti sa traiesti fara prietenul tau... homosexual


Multi barbati au intrat si au iesit din viata lui Carrie, insa unul singur s-a aflat intotdeauna in preajma ei. Acesta este Stanford Blatch, persoana cea mai potrivita sa o insoteasca la shopping. "Prietenii homosexuali sunt perfecti pentru o persoana monogama", spunea Carrie.

Treburile casnice sunt o provocare pentru tine


Carrie este departe de modelul femeii de casa, femeia care gateste, face copii si spala. "Singurul lucru pe care l-am facut cu succes in bucatarie a fost... dezastru", spunea ea. "Si cateva mici incendii", a completat.


Esti acolo ori de cate ori este nevoie de tine


Carrie isi iubeste prietenele si este intotdeauna langa ele atunci cand au nevoie de ea. Le-a oferit suport de fiecare data cand au trecut printr-o perioada grea. De exemplu, momentul in care Samantha a descoperit ca are cancer la san sau cand Charlotte a trecut printr-un divort. In plus, cand Miranda s-a simtit singura in preajma Anului Nou, dupa despartirea de Steve, Carrie a venit sa o salveze... alergand in pijamale pe strada ca sa-si sustina prietena care suferea.


Esti trendsetter


De la accesorii imense in forma de floare, la lenjeria intima folosita pe post de imbracaminte de strada, lui Carrie nu ii este teama sa accepte orice provocare in materie de moda. Cu siguranta, cea mai edificatoare imagine pentru a sustine cele spuse mai sus, este outfit-ul pe care l-a avut la propria nunta. Rochia de mireasa Vivienne Westwood a fost accesorizata cu o... pasare turcoaz pusa pe cap.

Esti indragostita de orasul in care stai


De la ultimele tendinte in moda, restaurantele hot si pana la nepolitetea soferilor, Carrie adora orasul in care traieste, New York-ul. Chiar daca adora sa calatoreasca si este dispusa sa plece oricand la L.A., Paris sau Abu Dhabi, cel mai bine se simte pe drumul de intoarcere catre casa. "Daca trebuie sa spun care este cea mai mare dragoste a mea, atunci spun din tot sufletul ca acesta este New York".


Esti faimoasa sau ai toate sansele sa devii


Cand s-a mutat in New York, Carrie era o jurnalista necunoscuta. Dupa 12 ani, este cea mai bine vanduta scriitoare si face parte din elita din New York. Este intotdeauna invitata la deschiderea celor mai glamour si importante cluburi din oras si nu are nicio problema sa gaseasca o masa la cel mai exclusivist restautant. Statutul pe care-l are a adus-o de multe ori pe coperta revistei Vogue, iar nunta ei a fost un adevarat subiect de presa.

Iti place aventura


Fie ca se transforma intr-o trapezista pentru rubrica din ziar, fie ca defileaza intr-o prezentare de moda sau ca se muta la Paris pentru iubitul ei, Carrie nu se da in laturi din fata aventurii. Chiar daca se teme in adancul sufletului ei, nu spune "NU" indiferent de situatie.

La final, iti propun sa-mi raspunzi la cateva intrebari care mi-au venit in minte atunci cand am scris articolul. In primul rand, crezi ca te incadrezi in acest tipar? Daca nu, ce-ti lipseste? Crezi ca exista vreo persoana publica din Romania care sa se potriveasca perfect celor spuse mai sus?

Astept raspunsurile tale!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro