"SuperDog": Una dintre imaginile hilare cu câini care au cucerit admiraţia zecilor de mii de urmăritori de pe Instagram
Lisa, care are doi copii şi este casnică, a înfiinţat contul acum un an şi este încântată de cât de repede a avut succes. Ea mai are un câine, un Staffie pe nume Sampson, pe care l-a fotografiat de câtevb ori, dar despre care spune că nu e atât de cooperant şi amuzant precum cei trei chihuahua, obişnuiţi să pozeze printre sticle de alcool şi trabucuri, ca nişte "băieţi de cartier".


Când a vorbit cu reporterul de la Daily Mail, contul de Instagram pe care Lisa îl admninistrează tocmai fusese piratat - cineva i-a blocat accesul - dar ea spune că în general a primit numai reacţii pozitive. "Susţinerea a fost imensă, am primit mesaje de la oameni din toată lumea care mi-au spus că fotografiile sunt minunate. Primesc tot timpul atenţii de la fanii care iubesc ceea ce fac, îmi trimit mâncare pentru câini, daruri şi tot felul de lucruri pentru ei, e foarte drăguţ", a povestit ea.


Pentru Lisa, "câinii cocalari" care au înnebunit internetul au fost cea mai bună terapie. "Aceşti câini m-au ajutat să ies dintr-o perioadă neagră din viaţa mea şi îi iubesc enorm, sunt momente când ei nu-s în formă pentru poze şi nu i-aş forţa pentru nimic în lume să facă ceva ce nu vor", a explicat tânăra.

"Sper însă că voi putea recăpăta contul pentru că acolo e o grămadă de muncă grea şi mă tem că nu voi mai putea să-mi recuperez imaginile şi filmuleţele", a încheiat Lisa.


Mai multe imagini amuzante cu cei trei chihuahua care au cucerit internetul puteţi vedea pe contul de Instagram deschis de Lisa McPartland.


Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro