Modelul rus a uimit pe toată lumea cu silueta sa, la mai puţin de o lună după ce a ieşit din maternitate
Irina Shayk şi Bradley Cooper sunt împreună din 2015. Anul trecut, modelul a declarat pentru revista Hello! că îşi doreşte să se căsătorească: "Sigur, într-o zi mi-aş dori să am o familie pentru că acesta este cel mai important lucru de pe Pământ. Nu cred că există un moment perfect pentru asta, cred că e mai important să ai persoana potrivită alături."

Pe 9 aprilie, E! News cita o sursă care spunea că "ambii părinţi sunt fericiţi şi se simt binecuvântaţi".


Irina Shayk a mai avut o relaţie de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea comedie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi".

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestaţia sa din filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro