Mama mea gătește mai bine începe astăzi la Prima TV
Divertisment / 29.02.2016

Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să întâmpine concurenții din noul sezon al competiției culinare, Mama mea gătește mai bine, de luni până vineri, începând cu ora 19.30.

Astăzi (luni, 29 februarie) de la ora 19.30, începe cel de-al doilea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira. Cuptoarele sunt încinse, ingredientele sunt pregătite iar concurenții abia așteaptă să se înfrunte sub privirea atentă a maestrului bucătar, Horia Vîrlan.

„Aveți ce vedea în noul sezon Mama mea gătește mai bine”, spune Horia Vîrlan. „Mă veți vedea pe mine, cu o aciditate crescută :-), și pe noul meu coleg, Valentin, într-un show culinar în care ne distrăm în bucătărie, fără să-i intimidăm pe cei care gătesc.”


Prezentatorul Valentin Sanfira așteaptă cu nerăbdare prima ediție a emisiunii și spune „am o echipă foarte tare, de care m-am atașat din prima și abia aștept să-i cunosc pe concurenții din acest sezon. Bucătăria va deveni o scenă, talentul va da în clocot, mamele vor fierbe de nerăbdare să își ajute copiii dar și să câștige premiul pus în joc.”  

În prima ediție, vor intra în competiție rețetele mamei Ivana Petrache din satul Săndulița (Călărași), cu cele ale Mariei Bărbulescu din București. Fiicele lor, Veronica și Oana abia așteaptă să descopere ingredientul secret și să demonstreze că „mama lor gătește mai bine”.


Urmăriți în această seară, de la ora 19.30, prima ediție a emisiunii Mama mea gătește mai bine, o competiție sub presiune, difuzată de luni până vineri, la Prima TV. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro