Maratoniştii de asfalt: Doi lupi se iau la întrecere cu o maşină - VIDEO
Divertisment / 25.03.2017

O femeie din Canada a filmat doi lupi care alergau pe lângă maşina sa, în timp ce ea se îndrepta spre serviciu.

Rhonda Miller se îndrepta spre serviciu când a observat pe cineva alergând pe marginea şoselei. La început, a crezut că e un om. "Mi s-a părut ciudat, pentru că de obicei nu vezi oameni pe jos atât de departe de o localitate", a povestit ea.

"Am încetinit puţin şi m-am uitat mai bine când m-am apropiat. Am crezut apoi că e un urs, dar mi-am dat seama că nu avea cum, pentru că în perioada asta ei nu ies", a adăugat femeia.

Apoi, a mai văzut o siluetă alergând, iar când a fost destul de aproape, Miller a înţeles că erau doi lupi negri uriaşi:

"Mi s-a făcut imediat frică. Am fost şocată ce cap mare şi ce fălci imense aveau."

Deşi i s-a făcut pielea ca de găină, Miller a decis să urmărească animalele timp de câteva minute, în timp ce acestea goneau pe lângă maşină, pentru a le înregistra, conştientă că puţină lume ar fi crezut-o. "Mulţi m-au întrebat cât de repede alergau. Dacă eram bărbat, mă uitam şi la asta. Nu ştiu. Cred că undeva între 40 şi 50 de kilometri la oră... erau atât de rapizi", a spus ea.


Înregistrarea video a devenit repede virală. "Toţi s-au amuzat. Cred că forţa şi frumuseţea lor, văzându-i cum aleargă aşa, te cuceresc", a adăugat Rhonda Miller.

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro