37
Minciuni aproape adevărate: Cele mai frumoase imagini făcute cu Photoshop
Divertisment / 12.03.2018

Imaginile pe care un tată pasionat de fotografie le-a creat cu ajutorul copiilor săi şi cu instrumentele oferite de Photoshop sunt irezistibile.

John Wilhelm, un bărbat de 48 de ani din Winterthur, Elveţia, a avut de-a face toată viaţa cu lumea fotografiei. Tatăl său era un fotograf experimentat şi a fondat două asociaţii locale de fotografie, iar John a crescut înconjurat de camere, reviste, lentile, obiective, poze, filme şi tot felul de accesorii foto.

Wilhelm nu a fost niciodată cucerit de pasiunea tatălui său. Dar când a ţinut în mâini prima lui cameră foto digitală, totul s-a schimbat. Scânteia s-a aprins şi atunci a început un drum lung, o călătorie plină de imagini, de încercări şi de lucruri noi pe care le afla despre tehnici foto, camere digitale şi softuri.


În februarie 2011, el a decis să facă primul pas dincolo de lumea obişnuită a fotografiei şi a pătruns în cea a editării foto şi a efectelor 3D. Ajutat de soţie şi de cei trei copii (două fete şi un băiat), John Wilhelm a creat o serie de imagini prelucrate în Photoshop, în care totul este posibil şi amuzant.

Imaginile pe care el le-a publicat pe site-ul său şi pe Facebook au fost preluate şi de Bored Panda şi se bucură de aprecieri din toată lumea. Privindu-le, nu-i greu de înţeles de ce.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro