nunt?

Violle are câteva locuri în care preferă să lucreze, în special grote subacvatice, în care lumina, fauna şi flora îi oferă cadrele perfecte. "E incredibil să fii într-o grotă subacvatică, cu o muzică minunată, în apa scăldată de soare, cu luminile şi fumul pe care le folosesc ca să îmbogăţesc atmosfera în grote", a explicat el.

Pierre nu lucrează singur, el are doi colegi care îl ajută cu echipamentele şi asigură protecţia. Fiecare şedinţă este adaptată la capacitatea de înot a cuplurilor şi la simţul lor estetic.


"Îmi place munca mea. Să-ţi petreci ziua în aceste locuri minunte este ceva deosebit, mă simt norocos să fac asta", a mărturisit el.

"Le spun tuturor clienţilor că, în fond, e vorba de mai mult decât de nişte poze. Toată ziua este importantă şi amintirea specială pe care o creează. Este minunat să ai fotografii cu care îţi faci prietenii invidioşi, dar pentru clienţi contează mai mult să experienţa pe care o trăiesc ei", a adăugat Pierre.

Fotograful subliniază că momentul realizării acestor imagini este special pentru clienţii săi, dar şi pentru el. "Unele cupluri îmi rămân în suflet. Unul dintre momentele mele favorite a fost cu un cuplu şi bebeluşul lor. Mama şi-a alăptat copilul într-o grotă, a fost un moment liniştitor. A fost ceva cu totul deosebit şi frumos, m-am simţit onorat să surprind momentul pe cameră, e mare lucru să poţi să le arăţi oamenilor aceste locuri superbe şi să-ţi petreci ziua cu ei", a povestit acesta.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro