Cupluri care au făcut nuntă cu inspiraţie din "Game of Thrones"

 Simon Redstone ?i Samantha Halstead

Simon Redstone şi Samantha Halstead


Doi britanici non-conformişti şi-au pus pirostriile într-un stil unic, inspirat din serialul de televiziune "Game of Thrones".

Cei doi s-au îmbrăcat la fel ca personajele lor preferate din serial, Daenerys Targaryen şi Khal Drogo. Până şi jurămintele şi le-au scris inspirate din "Game of Thrones".

S-au întâlnit pentru prima dată la Convenția Comic Con când Samatha era costumată în Daenerys Targaryen, personajul interpretat de Emilia Clarke, şi a fost dragoste la prima vedere, după cum a declarat Simon pentru publicaţia
DailyMail.

Samantha Halstead, imbracata in Daenerys

Şase luni mai târziu au făcut logodna la care Simon şi-a făcut apariţia călare pe un cal şi apoi au început să-şi planifice nunta în stil Game of Thrones, serialul preferat al amândurora. S-au căsătorit în noiembrie anul trecut când Samantha era deja însărcinată cu fiul lor Mathieu. Din arsenalul de accesorii nu au lipsit săbiile şi dragonii cu care a fost fotografiată mireasa.
  • gigi, vineri, 19.08.2016 21:49
    ifose si sclifose

    pina acum se purta ras in cap si in chiloti acum se poarta barbile si un pic de par pubian care iese" neglijent"din string

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro