Omul din maşina de spălat: Demonstraţia care face senzaţie pe internet - VIDEO
Divertisment / 05.05.2017

Un artist specializat în evadări imposibile, legat cu cătuşe la mâini şi la picioare, reuşeşte să iasă singur dintr-o maşină de spălat aflată în funcţiune.

Nimeni nu s-ar simţi confortabil închis într-o maşină de spălat. Cu atât mai puţin într-una care funcţionează şi te învârte ca pe rufe. Ei bine, se poate şi mai rău de atât - să fii legat de mâini şi de picioare. Dar pentru Rick Maisel, asta e situaţia în care s-a aflat de multe ori pentru că a exersat-o până când a devenit numărul lui artistic cu care a devenit cunoscut în toată lumea.

Rick, care se promovează sub titlul bombastic "The Washing Machine Man/Omul din maşina de spălat", este un artist specializat în evadări imposibile şi susţine că el este singurul din lume care poate duce la bun sfârşit acest număr. Prima demonstraţie a făcut-o în 2016, în Las Vegas, unde susţine periodic acest număr, relatează

Daily Mail.

Îmbrăcat într-un costum de înot albastru şi echipat cu o butelie de oxigen şi ochelari, omul intră în maşina de spălat cu cinci cătuşe de metal prinse în jurul încheieturilor mâinilor şi cu o pereche de cătuşe în jurul gleznelor. "Acest număr nu este un fals şi este extrem de periculos. Totul e real 100%", este avertismentul plasat în clipul video care a devenit viral pe YouTube.

După ce Rick intră în maşina de spălat, un colaborator închide uşa şi apasă butonul de pornire. Ceea ce urmează poate fi văzut aici.

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro