7
Parodie pe Facebook: Cele mai tari poze de vacanţă făcute de un cuplu
Divertisment / 18.05.2016

Un cuplu din Taiwan a postat pe Facebook mai multe meme-uri inspirate de celebra campanie #followmeto.

În 2013, Murad Osmann şi prietena sa îşi transpuneau iubirea într-un jurnal de călătorie fotografic, original, care a devenit viral pe internet sub denumirea followmeto. Tot călătorind de colo-colo, Osmann a avut ideea de a face nişte fotografii deosebite, cu totul altfel faţă de pozele obişnuite ale turiştilor. Aşa că în fiecare loc în care ajungeau cei doi făceau o imagine cu un loc celebru sau pitoresc, în care ea era pozată din spate, în timp ce îl trăgea pe iubitul său de mână, mesajul transmis fiind de a o urma.


A rezultat o serie lungă de imagini superbe, care deşi au aceeaşi tematică sunt incitante şi prezintă locuri superbe într-un mod diferit. followmeto a devenit un fenomen pe Instagram, prezentat de presa din întreaga lume.

Trei ani mai târziu, doi soţi taiwanezi, Forrest Lu şi Agnes Chien, au recreat acest fenomen în câteva meme-uri amuzante, cu fotografii din vacanţa petrecută în Hawaii. Cuplul reia tema din #followmeto într-o manieră ironică: Lu apare în poze în timp ce e tras înainte de soţia lui, dar în loc să-l ţină de mână, aceasta îl apucă de păr, de urechi sau chiar de nări, sugerând că nevasta îl ţine sub papuc şi-l târăşte după ea.


Ideea lor amuzantă a prins imediat pe Facebook. În mai puţin de o zi după ce au fost postate, pozele au primit peste 134.000 de like-uri şi au fost distribuite de peste 39.500 de ori, relatează site-ul mashable.com. Mulţi dintre cei care au văzut meme-urile lor i-au felicitat pentru simţul umorului şi pentru modul ironic în care îşi prezintă relaţia.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro