6
Poşetele pictate, un hobby care poate să devină o modă
Divertisment / 26.05.2017

O tânără a găsit un mod creativ de a-şi refolosi poşetele uzate de care nu se îndura să se despartă: le pictează cu chipuri celebre şi le dă o nouă faţă.

Totul a început când o tânără tot discuta cu prietenele ei despre ce ar putea face cu poşetele care aveau pete şi alte defecte mici, dar suficiente cât să o facă să nu le mai folosească. Pe de altă parte, nici nu se îndura să le arunce, pentru că erau aproape noi şi aveau doar nişte mici probleme. Aşa i-a venit ideea de a le reînnoi, dându-le o altă faţă - ea le pictează şi le transformă în accesorii la modă.

Toată treaba a început în urmă cu o săptămână, iar până acum ea a pictat patru poşete, pe care se remarcă chipuri celebre, precum Marylin Monroe, Audrey Hepburn şi Lady Gaga. Tânăra asiatică şi-a prezentat lucrările pe

Instagram, unde postează cu numele de user CyreneQ.

Ea nu a explicat ce materiale foloseşte şi dacă acestea sunt rezistente la apă şi la alţi factori (probabil face parte din secretul "profesional"), dar poşetele arată, într-adevăr, foarte bine. Deocamdată, ea se gândeşte să-şi continue acest hobby, pictându-şi toate poşetele şi pe cele ale prietenelor.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro