ilustra?ie Personajul ascuns se află în dreapta imaginii. Este ascuns între doi copaci, bine camuflat de liniile negre şi de fundalul ilustraţiei.
  • RyanGeorge, vineri, 27.01.2017 17:46
    mda :)))

    Doar 1% ? Poate cei cu vederea scazuta , din prima mi-a sarit in ochi :))))

  • Barbu Gheorghe, vineri, 27.01.2017 15:58
    Personajul ascuns

    Intre cei doi copaci, stand jos

  • Eugen, vineri, 27.01.2017 15:47
    L-am vazut!

    ...dupa 1 minut de analiza.

  • Biologu de duzina, vineri, 27.01.2017 15:35
    Cucuvea sau Bufnita?

    De fapt, draga Diana, cucuveaua este o bufnita (,,Athene noctua’’ din familia ,,Strigidae’’). Deci cucuveaua ESTE bufnita, dar bufnita nu cucuveaua :)). Datorita fizionomiei pe care o prezinta din pacate nu este cucuvea cum ai spus tu ci este de fapt o bufnita din familia Tytonidae(nu o pot identifica la nivel de specie din cauza rezolutiei proaste a imaginii).

  • Diana-Florina Turcanu, vineri, 27.01.2017 11:07
    Raspuns

    Eu n-am vazut decat cucuveaua din pom. Personajele dintre pomi le-am vazut din greseala abia cand am dat pe 3, sa vad ce mai este. Daca ar fi sa interpretez, as gasi urmatoarele variante: 1) ori personajele ucid cucuvele, dar ucid si oameni prin spanzurare (si impuscare), 2) ori personajele ucid oameni considerati de Sfarma-Piatra cucuvele si nu bufnite. Se stie ca o bufnita NU ajunge cucuvea si o cucuvea NU ajunge bufnita. Arata si se comporta diferit: cucuveaua vaneaza mai mult ziua si mananca: lilieci, tantari, soareci, soparle, iar bufnita vaneaza mai mult noaptea si ziua, in unele situatii si prefera ca fel de mancare iepurele, plus celelalte de la cucuvea. concluzie: Cucuvelele nu prea mananca iepuri, bufnitele, insa, da si-i considera pe bietii iepuri niste ,,delicatese culinare". In plus, cucuvelele intorc capul la 180 grade sau chiar o rotatie completa, dar bufnitele nu prea fac acest lucru decat cu sfortari extraordinare, adica NU il fac. Si mai sunt diferente de penaj: cucuveaua poate fi si alba, bufnita poate fi alba decat prin experimente esuate, dar NU este niciodata alba.

  • Pop Dumitru, vineri, 27.01.2017 09:47
    Recunosti adversarul din duel?

    Intre cei doi arbori din fotografie(imbracat in alb0sau conturul negru,fondul alb!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro