Reacţia unui copil de 4 ani după ce mama lui a omorât un gândac
Divertisment / 15.11.2016

Un băieţel de patru ani este atât de inocent, încât nu înţelege că gândacii nu sunt toleraţi în casă. Filmuleţul cu reacţia copilului după ce a văzut că mama lui a omorât un gândac a devenit viral pe reţelele de socializare.

Hong Zhi Jie, tatăl băiatului, a postat pe Facebook imaginile, iar fiul său a devenit imediat vedetă. Imaginile îl arată pe micuţ cum plânge într-una, în timp ce se ceartă cu mama lui pentru că ea tocmai omorâse un gândac cu papucul.

Scena l-a şocat atât de puternic pe micuţ, încât acesta a izbucnit în lacrimi, convins că mama lui a făcut un lucru grav. Deşi femeia a încercat să-i explice că un gândac care umblă prin casă nu-i ceva bun, el n-a fost mulţumit, ba chiar a întrebat-o dacă o să-l omoare şi pe el. Tot plângând, i-a spus mamei sale că insecta ar fi plecat dacă ea ar fi lăsat-o în pace.



Inocenţa copilului a fost apreciată de o mulţime de internauţi, clipul având mii de redistribuiri, scrie Trending News Portal.

"Ce copil drăguţ. Inima lui e atât de inocentă şi de pură. Avem nevoie de această bunătate în lume", a scris cineva. "Ceea ce ne arată acest filmuleţ este că cei mici se nasc cu o apreciere nealterată pentru viaţă şi pentru bunătate", a comentat un alt internaut.

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro