Alexandra Dinu, apariție de senzație într-o rochie transparentă de 8.000 de euro
Stiri / 08.10.2012

Alexandra Dinu a fost invitata speciala a petrecerii Jack Daniel’s găzduită de clubul Fratelli din București, ocazie cu care a avut cea mai elegantă şi sexy apariție vestimentară a serii.

Pentru acest eveniment, actriţa a sosit special de la Roma, făcându-şi apariţia în două vestimentaţii diferite, una aleasă pentru conferința de presă și alta pentru evenimentul propriu-zis.

Dacă, la începutul petrecerii, Alexandra a îmbrăcat o rochie neagră din cea mai recentă colecţie Dolce&Gabbana, pentru momentele de prezentare de pe scenă a ales cea mai provocatoare creaţie purtată de ea până în prezent. Este vorba de o rochie transparentă, din voal și dantelă aplicată manual, creație a brandului italian Sarli, în valoare de 8000 de euro.

„Am început o colaborare cu Sarli, brand specializat în creatii Haute-Couture, iar rochia purtată la party-ul Jack Daniel’s este din voal, cu dantelă aplicată manual. Este o rochie la care s-a lucrat aproape trei săptămâni, zi de zi”, declară actriţa.

Alexandra Dinu a jucat rolul de povestitor în cadrul evenimentului-concept ce a purtat numele „Some Stories”, şi introdus în scenă, printr-o poveste diferită, recitaluri ale unor artiști precum Sonique, No Mercy, Timati, 3 Sud Est, Corina, Loredana, Horia Brenciu, Florin Chilian, Vama, Vunk sau Fady& The Zaidans.

„M-a onorat invitația adresată de Fady Zaidan și de Ileana Badiu de a fi gazda acestei petreceri, iar conceptul mi s-a părut unul deosebit. Mi-a făcut plăcere să revin în România, chiar și pentru o vizită fulger, iar acest eveniment mi-a prilejuit revederea cu prieteni dragi precum Loredana, Horia Brenciu sau Mihai de la Hi-Q. Pentru că o astfel de petrecere specială impunea o apariție deosebită, am optat pentru o rochie unicat, creație a brandului italian Sarli”, declară Alexandra Dinu.

Cu toate că a fost gazda unei petreceri desfășurate într-un club, actrița mărturisește că în Italia nu prea obișnuieste să-și piardă nopțile în localuri şi la evenimente mondene nocturne. „Am acceptat să fiu gazda serii pentru că mi-a plăcut conceptul petrecerii. Eu nu sunt de fire o petrecăreață și nu îmi place să-mi pierd nopțile prin cluburi. Până la acest eveniment, nu am mai ieșit într-un club de mai bine de trei ani. În general, ieșim la cină, iar apoi la teatru sau la cinema. Fiului meu, Mario, îi place mult la cinematograf”, declară Alexandra Dinu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro