Alina Sorescu implineste azi 28 de ani! Va sarbatori de trei ori
Divertisment · Stiri / 14.07.2014

Alina Sorescu implineste azi 28 de ani. Aniversarea de anul acesta este cu atat mai speciala cu cat este prima pe care o intampina in ipostaza de mamica. Artista va sarbatori azi de trei ori: este propria aniversare, fetita ei tocmai a implinit sase luni, iar nasul de botez isi serbeaza, la randul lui, ziua de nastere. Prin urmare, vor da o mare petrecere la un restaurant din Bucuresti.

"E prima mea aniversare de cand sunt mama, asa ca anul acesta va fi totul mai special. Un cadou am primit deja: acum cateva zile Elena Carolina a spus primul ei cuvant si acela a fost chiar "mma-mma". Am simtit o fericire nemarginita! In preajma zilei mele de nastere mai sunt cateva motive de sprbptoare - Carolina implineste 6 luni si este si aniversarea nasului ei de botez, asa ca vom petrece cu parintii si rudele apropiate la un restaurant in Bucuresti", declara artista.

Alina Sorescu s-a nascut pe 14 iulie 1986 in Bucuresti si, de la varsta de patru ani a facut parte din grupul MiniSong, condus de regretatul Ioan Luchian Mihalea. Intreaga copilarie si-a petrecut-o in lumina reflectoarelor, pe scena si la televiziune.

A lansat primul album la varsta de 11 ani si a avut chiar un turneu international in tari din Vestul Europei. A prezentat o serie lunga de emisiuni TV si chiar festivalul Cerbul de Aur. Acolo l-a cunoscut pe designerul Alexandru Ciucu cu care s-a casatorit in anul 2010. In luna ianuarie 2014, artista a adus pe lume primul ei copil, o fetita pe care a botezat-o, in luna mai, Elena Carolina.  In paralel cu activitatea ei muzicala si de televiziune, Alina Sorescu a lansat Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica ce ii poarta numele, unde au studiat pana acum sute de copii talentati.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro