Anda Adam va purta geacă și coafură excentrică la concertul lui Lady Gaga
Divertisment · Stiri / 14.08.2012

Cântăreaţa se numără printre cei mai mari fani ai artistei americane. Pentru concertul pe care vedeta americană îl va susține joi la București, Anda s-a pregătit ca la carte.

Cântăreaţa se numără printre cei mai mari fani ai artistei americane. Pentru concertul pe care vedeta americană îl va susține joi la București, Anda s-a pregătit ca la carte.
 
Având în vedere că Gaga și-a încurajat admiratorii să se prezinte la show cu ținute vestimentare și coafuri extravagante, Anda Adam și-a gândit deja o apariție specială la marele eveniment din Piața Constituției.

Mai exact, va scoate din garderobă o geacă de piele unicat, cu umeri supradimensionați, cu ținte, zale și curele, pe care o va accesoriza cu multe brățări și inele din argint.



În plus, și coafura Andei va fi cu totul specială joi seară. Solista va petrece mai bine de o oră prinzându-și părul într-un fundă în vârful capului.

Apariția vedetei la concert va fi nu doar în ton cu cerințele cântăreței americane, dar și greu de neobservat.



Este pentru a doua oară când Anda Adam merge la un concert de-al lui Lady Gaga. Primul show la care a participat a avut loc anul trecut la Viena. Solista noastră a fost impresionată de amploarea evenimentului.

“Lady Gaga nu doar face un super show, ci și cântă incredibil de bine. Are costume de scenă desprinse parcă din altă lume, o trupă de dansatori foarte talentați. Întreg conceptul concertului este foarte bine gândit. Este o artistă complexă și o admir foarte mult. Sunt convinsă că show-ul din România va fi de senzație și că publicul nostru va fi în extaz!”

, declară Anda Adam.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro