Andreea Marin a plâns la un eveniment
Divertisment · Stiri / 01.02.2013

Vedeta nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile la un eveniment caritabil, desfășurat joi seară, la care au participat mai multe celebrități autohtone.

Vedeta nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile la un eveniment caritabil, desfășurat joi seară, la care au participat mai multe celebrități autohtone.

Andreea Marin a fost impresionată de poveştile copiilor bolnavi de SIDA din Africa, pentru care s-au strâns donaţii. Cei prezenţi şi-au dat însă coate şi au şuşotit că lacrimile ei sunt cauzate de ruptura de Ştefan Bănică Junior, notează ziarul Click!.

Andreea a răspuns prompt invitaţiei la un eveniment organizat în scop nobil la Palatul Parlamentului. Ea a fost gazda strângerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA din Africa.



Asaltată de jurnalişti, Andreea a încercat să rămână zâmbitoare şi sigură pe ea. Tensiunea trăită în ultimele zile şi-a spus însă cuvântul, iar vedetei i-au dat lacrimile. Aparent, a fost impresionată de poveştile micuţilor pe care îi ajuta. Mulţi dintre cei prezenţi, însă, s-au întrebat dacă nu cumva vedeta suferă din cauza separării de Ştefan Bănică, scrie ziarul citat.



Andreea Marin nu a evitat întrebările despre cel mai mediatizat eveniment din viaţa ei, divorţul de Ştefan.

"Dacă convingerile tale nu mai coincid cu ale celuilalt, asta nu e o dramă. Eu ce am în guşă am şi în căpuşă", a explicat vedeta cum a ajuns la soluţia separării.

"Zâna" este convinsă că nici ea, nici Ştefan nu-şi vor schimba decizia. "Ne-am împăcat cu gândul. Nu mai există cale de întoarcere."

Întrebată de reporterul de la Click! dacă are în minte un portret al bărbatului, Andreea a declarat: "Încă nu l-am găsit". Vedeta a mai adăugat că ea şi Ştefan Bănică vor rămâne prieteni şi de acum încolo.
"Eu sunt un om puternic şi fac foarte clar legatura atunci cand e necesar, dar şi diferenţa atunci când este necesar, între viaţa personală şi viaţa profesională."

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro