Angi (Pin-Up Girls) a salvat un fan de la sinucidere
Divertisment · Stiri / 04.11.2011

Angi Mureşan, bruneta din trupa Pin-Up Girls, se pregăteşte sa profeseze ca psiholog, în paralel cu cariera sa artistică.

Angi Mureşan, bruneta din trupa Pin-Up Girls, se pregăteşte sa profeseze ca psiholog, în paralel cu cariera sa artistică.

Solista şi-a aplicat până acum cunoştinţele acumulate în timpul facultăţii dar şi din zecile de cărţi citite pentru a o ajuta pe colega ei de trupă, Silvia, să treacă cu bine peste problemele din familie iar recent, se poate „lăuda” că a salvat viaţa unui admirator.

Pentru ca este o fire foarte deschisă, Angi s-a împrietenit cu un fan de-al său fără să ştie ce avea să urmeze. Acesta avea mari probleme acasă, în relaţia cu părinţii, iar totul a pornit de la dorinţa lui de a părăsi şcoala şi de a pleca să muncească în Italia.


Mai avea de terminat ultimul an de liceu, însă era ferm hotarât să nu rateze ocazia de a părăsi ţara.

Şi-a păcălit părinţii că are nevoie de 5000 de euro pentru a plăti un curs de specializare. Aceştia au aflat însă de intenţiile lui şi i-au luat banii înapoi.

Disperat, tânărul de 18 ani a ameninţat că se sinucide. I-a povestit lui Angi cele întâmplate, spuându-i că îşi va lua viaţa dacă nu face rost de cei 5000 de euro pentru a pleca în afara ţării.

Cântăreaţa s-a panicat pe moment însă şi-a găsit calmul pentru a-l face să înţeleagă cât de important este să îşi termine studiile şi cât de bine este să aibă sprijinul părinţilor. „I-am spus să nu dea vrabia din mână pentru cea de pe gard, aşa cum sună şi proverbul. Nu avea de unde să ştie cât de sigur era jobul de afară. L-am făcut să înţeleagă cât de important este să termine măcar liceul pentru viitorul lui. Degeaba accepta acel job. Câştiga, poate, destui bani acum, însă pe viitor nu se ştie cine l-ar mai fi putut angaja fără nici măcar diplomă de bacalaureat. S-a încăpăţânat pe moment, însă l-am convins că părinţii lui îi vor tot binele şi că trebuie să se împace cu ei. Sunt bucuroasă să ştiu că acum situaţia s-a calmat şi că nu a ajuns să facă un gest radical  aşa cum ameninţase”, declară Angi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro