Aniverare surpriza pentru Giulia Huidu
Divertisment · Stiri / 08.11.2013

Giulia Huidu a avut parte de o petrecere surpriza a prima ora. Prietena ei cea mai buna, prezentatoarea stirilor Kanal D Bianca Ionita, a rugat-o s-o insoteasca la clinica esteticianului Iancu Morad pentru ca vrea sa-si faca o corectie a buzelor si are nevoie de incurajare.

Cand a ajuns la clinica Giulia a fost intampinata cu tort si flori de personalul medical dar si de Razvan Ciobanu, si a primit cadou un voucher in valoarede 300 de euro din partea clinicii.

"Eu  aici mi-am facut ziua de nastere, dr. Morad a inventat un concept de beauty party, poti sa-ti aduci prietenele aici si sa le rasfeti cu sampanie, prajituri si tratamente de frumusete, nici nu costa o avere si e o petrecere la care, credeti-ma, nu lipseste nimeni. Giuliei i-a placut ideea mea atunci, a fost si ea invitata, normal, e cea mai buna prietena a  mea, asa ca am decis impreuna cu Morad, medicul nostru de frumusete, sa-i facem o mica petrecere aici, stiam ca are o zi agitata. Sper ca darul nostru i-a placut. Probabil ca de voucher isi va face epilare definitiva sau un tratament wishpro de curatare in profunzime la fata, de care ne-am indragostit toate pentru ca ne scapa de machiaj"
, a declarat Bianca Ionita.

Daca Giulia n-a avut timp astazi de tratamente, Bianca si Razvan Ciobanu au profitat de vizita la dr. Morad, ea si-a facut o corectie a buzei superioare, iar Razvan si-acorectat ridurile.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro