Bianca Drăgușanu, cu buzele umflate pe Facebook
Divertisment · Stiri / 22.01.2013

Vedeta a postat marți o imagine pe Facebook. Fotografia a strâns peste 2.000 de like-uri în 30 de minute, dar a atras și multe comentarii ironice.

"Vă mulțumesc dragii mei pt gândurile bune! O zi plină de bucurie ca a mea vă doresc!", a scris Bianca deasupra fotografiei sale, în care se remarcă buzele mărite.

Ca de obicei, vedeta a primit multe mesaje de apreciere, dar a fost și ironizată, ceea ce a determinat-o să revină cu un comentariu în aceeași notă: " :))) s-a găsit <<populația>> fb-ului să mă critice din nou când eu le-am urat o zi bună tuturor:))) Nu e problemă, șterg răutățile;)."

Chiar și așa, după o serie de aprecieri, comentariile ironice, ba chiar jignitoare, au reapărut:

"Nu te suport esti o prefacuta, la maximmmm", i-a scris o utilizatoare a rețelei de socializare. "urata esti esti din plastic", a adăugat aceeași persoană. "Unde ţi-ai lăsat faţa?? Se văd doar nişte buze cu ochelari...", a scris un bărbat.

Bianca a postat și duminică o fotografie asemănătoare, iar rezultatele au fost aceleași: multe aprecieri, dar și numeroase critici legate de obiceiul ei de a posta astfel de imagini pe Facebook și de aspectul ei fizic.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro