Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney
Divertisment · Stiri / 20.06.2014

Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa Amal Alamuddin în Italia, în toamna acestui an, a dezvăluit o mătuşă a viitorului mire, potrivit mediafax.ro.

"Cred că îl va alege pe Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare. Ei sunt prieteni buni", a declarat Starla Clooney, mătuşa actorului George Clooney, citată de contactmusic.com.

Starla, care este pastor protestant, a confirmat de asemenea faptul că nepotul ei se va căsători cu logodnica lui, o avocată în vârstă de 36 de ani, în Italia, iar părinţii viitorului mire, Nick şi Nina Clooney, vor călători în Europa săptămâna viitoare pentru a ajuta la pregătirile de nuntă.

"Prima dată am auzit că voiau să se căsătorească în Cincinatti, care nu este prea departe de Kentucky - acesta era unul dintre oraşele la care se gândeau -, dar se pare că Cincinatti nu a tras lozul câştigător, iar nunta nu va avea loc acolo. Ştiu însă că Nick şi Nina vor merge în Italia peste o săptămână şi vor căuta, probabil, un loc potrivit pentru ceremonie"
, a adăugat Starla Clooney.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro