Camelia Potec, implicată într-un accident de mașină
Divertisment · Stiri / 24.02.2013

Maşina condusă de sportivă a lovit un scuterist, duminică după-amiază, în cartierul bucureștean Floreasca. Tânărul se află în stare stabilă şi era conştient atunci când a fost luat cu ambulanţa şi trimis la spital.

Poliţiştii au făcut măsurători şi au investigat cauzele accidentului. Omul de afaceri Ion Ţiriac a ajuns la scurt timp după accident, chemat de sportivă. El a protejat-o de reporteri, permiţându-i să rămână în maşina sa de teren în timpul cercetărilor.

Primele informaţii arată ca maşina Cameliei Potec ieşea de pe o stradă adiacentă şi nu a acordat prioritate scuteristului, angajatul unei companii de catering. Tânărul scuterist de 22 de ani, spun colegii săi veniţi la locul accidentului, a fost dus la spital, el plângându-se că îl doare un picior.


De celaltă parte, omul de afaceri Ion Țiriac a declarat pentru Mediafax că nu Camelia Potec este vinovată pentru producerea accidentului: "Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, m-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că şoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la faţa locului a venit şi Poliţia care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulã, iar tânărul de pe scuter, din câte ştiu, a fost transportat pentru verificări la spital".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro