Caravana BookLand isi deschide portile la Targu Mures!
Divertisment · Stiri / 09.07.2012

Vino sa te racoresti cu o carte buna, in Centrul Comercial Promenada Mall, din Targu Mures! Caravana BookLand te asteapta incepand cu marti, 10 iulie, pana duminica, 15 iulie, la o intalnire distractiva cu cartea si cultura!

Vino sa te racoresti cu o carte buna, in Centrul Comercial Promenada Mall, din Targu Mures! Caravana BookLand te asteapta incepand cu marti, 10 iulie, pana duminica, 15 iulie, la o intalnire distractiva cu cartea si cultura!

Te asteptam cu nenumarate surprize la cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania. Ti-am pregatit un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, plus nenumarate oferte, tombole si promotii!



“Asa cum v-a obisnuit, Promenada Mall Targu Mures incearca sa raspunda nu doar cerintelor comerciale, ci si a celor culturale si sociale ale clientilor sai. Parteneriatul cu BookLand vine in sprijinul tuturor iubitorilor de carte din zona, incercand astfel sa le ofere vizitatorilor un mediu in care sa se destinda, sa se informeze, sa isi cultive mintea si sufletul”, a declarat Lavinia Truta, Center Manager al Promenada Mall Targu Mures.

“Echipa BookLand este nerabdatoare sa ajunga la Targu Mures, unde cu siguranta isi va face multi prieteni. Ii asteptam cu bratele deschise pe toti iubitorii de carte, mici si mari, si promitem ca gama larga de oferte propuse de noi, cuprinzand atat cele mai noi aparitii editoriale cat si titluri deja consacrate,  va fi atat de ispititoare incat nimeni nu va pleca cu mana goala!”
, ne-a spus Mihaela Petrovan, initiatoarea proiectului BookLand.

Artistii ne sunt cei mai buni prieteni!

In afara de carte, saptamana urmatoare Caravana BookLand va gazdui expozitia de pictura si icoane a artistilor plastici Zsuzsanna Veress si Rodica Vescan. Lucrarile celor doua pictorite, membre ale Asociatiei Artistilor Plastici Mures, vor incanta privirile vizitatorilor targului de carte intreaga saptamana.

Te asteptam cu drag in Promenada Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”



Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro


Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro - portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro