Carmen Brumă a povestit care a fost cel mai greu moment din experiența ei de mămică
Totodată, ea a mai dezvăluit că s-a speriat când a realizat că are un copil nou-născut, dar nu și pe cineva specializat care să o ajute când era în spital.

"M-a cuprins panica în clipa în care am realizat că trebuie să plec din maternitate şi că nu voi putea trăi până la adânci bătrâneţi la Regina Maria", a spus ea, amuzată. "Mi-am dat seama că acasă nu am un buton pe care să apăs şi să vină o doamnă drăguţă să mă ajute. Eu puteam să plec după trei zile, eram sănătoasă, aptă să părăsesc spitalul, dar am preferat să stau cinci. Aş mai fi stat, crede-mă, aş fi stat 25 de zile. Pentru asta nu te pregăteşte nimeni. Primele două zile au fost cele mai grele, după care, uşor-uşor, am început să intru într-un ritm. Panică a mai fost când a trebuit să îi tai copilului unghiile prima dată, acele unghiuţe minuscule, iar lucrul acesta se întampla când copilul dormea. Deci nu ştii niciodată dacă se trezeşte, dacă are o mişcare necontrolată", a povestit Carmen Brumă.
  • Roxandy, marţi, 28.10.2014 08:38
    Foame maree....

    Asa sunt toate fetele din showbiz vesnic infometate. O ratata "bruma".!

  • kiki, sâmbătă, 25.10.2014 11:30
    vai de capul ei...

    -mai intai .ce hal de poza e aia ?! intr-un body de sport si cu pantofi stiletto? cu copilul in brate ?! adica are vreo legatura cu a fi mama? -apoi,marea ei problema ramane mancarea,fratilor ! si ca "domnisoara"si ca gravida,si dupa...si va fi toata viata ei ! Nu si-a dat seama ca nu e prima nici ultima mama de pe lume? si ca toate s-au descurcat si se vor descurca si fara cartea ei? (cu siguranta o compilatie de articolase din reviste de profil de prin lume) E chiar penibila...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro