Carmen Negoita, eleganta intr-o galerie de arta purtand pantofi cu blana de iepure siberian
Divertisment · Stiri / 06.08.2013

Fashionista Carmen Negoita surprinde din nou intr-un mod placut printr-o sedinta foto de exceptie realizata intr-o galerie de arta. Pentru pictorialul realizat la Supreme Gallery, postat pe blogul ei de lifestyle www.carmennegoita.com, Carmen a ales sa poarte o eleganta rochie alba tip gogosar cu centura nude, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu totul speciali avand tocurile acoperite cu blana de iepure siberian si cu un clutch din grilaj auriu cu vedere directa la obiectele din interior

Ineditele accesorii fac parte din colectia impresionanta a fashionistei care asigura aparitii vestimentare de exceptie cu ocazia fiecarui eveniment monden la care este invitata.

“Supreme Gallery din Bucuresti este o galerie de arta cu totul speciala ce contine obiecte decorative rare, in serie limitata, realizate de designeri si producatori renumiti. A fost cadrul ideal pentru a realiza o noua sedinta foto pentru blogul meu. Ador obiectele decorative conceptuale si iubesc arta in general. Fie ca realizam sau nu, arta ne inconjoara pretutindeni, sub diverse aspecte. Reprezinta un comportament uman fundamental, un limbaj universal, o modalitate de comunicare, de a transmite idei si simtiri pe care nu de fiecare le putem emite prin cuvinte. Arta reprezinta proces de vindecare, de hranire a sufletului si a mintii, un motiv de introspectie, de regasire de sine in raport cu ceilalti.  Arta este o lectie de istorie, de cultura si de autobiografie a artistului. Nu in ultimul rand, arta ne uneste, ne face sa comunicam cu cei din jur. Chiar si cel mai singuratic artist este nevoit sa apeleze la alti specialisti pentru a-si definitiva opera. Avem nevoie de arta pentru a fi uniti”, marturiseste Carmen in postul publicat pe blogul sau www.carmennegoita.com.

 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro