Catolicii polonezi nu vor concert Madonna de Sf Maria
Divertisment · Stiri / 15.08.2009

Madonna este aspru criticata de catolicii din Polonia, fiind numita de acestia "cripto-satanista". Concertul Madonnei in Polonia are loc pe 15 august, zi in care este o mare sarbatoare crestina, Sfanta Maria.

Madonna este aspru criticata de catolicii din Polonia, fiind numita de acestia "cripto-satanista", potrivit femalefirst.co.uk. Concertul Madonnei in Polonia are loc pe 15 august, zi in care este o mare sarbatoare crestina, Sfanta Maria.
 
Pe 9 iunie, reprezentatii comunitatii catolice i-au propus Madonnei sa-si mute concertul de la Varsovia intr-o alta zi, dar starul a refuzat.

In prezent, atat nationalistii polonezi din grupul Pro Polonia cat si politicieni, printre care si fostul prsedinte al Poloniei, Lech Walesa, au protestat impotriva actiunilor starului.

 
Reprezentantul Pro Polonia, Marian Baranski, a declarat: "Madonna s-a specializat in jignirea sentimentelor religioase... Este posibil chiar sa fie suspectata de cripto-satanism".

"Madonna ia in ras simbolul Crucii, pe Isus Christos si pe toti crestinii", a declarat si Zygmunt Wrzodak, un fost parlamentar polonez.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro