Cindy Crawford: "De ce n-a mers mariajul meu cu Richard Gere"
Divertisment · Stiri / 15.03.2013

Cindy Crawford şi Richard Gere au divorţat în 1995, la doar patru ani după ce s-au căsătorit. Fostul fotomodel de succes din anii '90 recunoaşte că diferenţa de vârstă dintre ei a fost un obstacol pe care n-au reuşit să-l depăşească.

Cindy și Richard Gere au format una dintre cele mai frumoase și efemere perechi de la Hollywood, alături de alte cupluri superbe, precum Bruce Willis-Demi Moore sau Tom Cruise-Nicole Kidman. Când s-au căsătorit, Cindy Crawford avea 25 de ani, iar el 42, o diferență de vârstă care a contat.

"Ca femeie, te gândești că după cei făcut 20 de ani ești mai tare ca niciodată și vrei să-ți folosești pe deplin puterea asta, să te regăsești. E greu să faci asta, e greu să te schimbi când ai o relație, fiindcă ceea ce aștepți tu, dintr-o dată nu mai e la fel"

, a spus vedeta, în vârstă de 46 de ani, într-un episod al emisiunii "Oprah's Master Class", difuzată de postul OWN, al celebrei relizatoare de televiziune.

Cindy l-a cunoscut pe Richard Gere când ea avea doar 21 de ani, iar șarmul lui a orbit-o, pur și simplu. După câțiva ani, a coborât cu picioarele pe pământ.
S-au văzut la un grătar, acasă la celebrul fotograf Herb Ritts, în 1987. "Erau o grămadă de oameni cool acolo. <<Oau, uite-l pe Jack Nicholson>>", îmi spuneam. Totul era nou pentru mine". În scurt timp, legătura lor a devenit serioasă. "Am început să ne vedem destul de repede. Când eram cu el am început să devin cunoscută
", a povestit Cindy.


Cei doi s-au căsătorit după patru ani, dar mariajul lor n-a rezistat. În '95 au semnat actele de divorț. "Eram cam naivă atunci, mi-am zis că-l voi urma oriunde, dar când pornești pe un astfel de drum, uneori îți spui: <<Ei bine, nu vreau să fie doar el în față mereu, vreau să fiu și eu înaintea lui, alteori să fim unul lângă celălalt", a explicat Cindy.

Ea s-a căsătorit în 1999 cu Rande Gerber, dar recunoaște că Richard Gere este cel care a învățat-o cum să se ferească de pericolele celebrității:

"Am văzut cum era cu fanii lui când îl înconjurau, în cele mai proaste momente pentru a da autografe, strângându-le mâinile și semnând fotografii. Dar am învățat de la el cum să-mi creez refugii în care să mă simt bine. Eram o fată drăguță din Midwest, obișnuită să dăruiască și să spună <<da>> pentru că vroiam ca lumea să mă placă. Dar l-am văzut pe Richard făcând lucrurile la modul <<știi ce? nu-mi convine asta, mai vorbim>>."



Richard Gere s-a căsătorit cu Carey Lowell în 2002, dar între el și Cindy n-au existat animozități.

"Richard e un tip super și deștept, e interesant și interesat și am învățat o mulțime de lucruri despre viață de la el", l-a lăudat fosta lui soție. "A fost un capitol mare din viața mea", a adăugat ea.



Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.
Succesul din cariera de model a transformat-o într-o vedetă şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Richard Gere a jucat în peste 50 de filme. Unul dintre primele lui roluri principale datează din 1978, când a jucat în "Zile în paradis/ Days of Heaven" de Terrence Malick. Şi-a dobândit faima mondială în 1980 cu rolul din drama eroică "American Gigolo", de Paul Schrader, iar apoi cu rolul din comedia romantică "Frumuşica/Pretty Woman", alături de Julia Roberts.



Actorul american s-a remarcat şi în alte pelicule cu succes de casă, precum "Yankeii/ Yanks" (1979), "Ofiţer şi gentleman/ An Officer and a Gentleman" (1982), "La răscruce între dragoste şi moarte/ Intersection" (1994), "De bună voie şi nesilită de nimeni/ Runaway Bride" (1999), "Toamna la New York/ Autumn in New York" (2000), "Profeţiile Omului-Molie/ The Mothman Prophecies" (2002).

Prestaţia sa din musicalul "Chicago" (2002), în care a interpretat rolul unui avocat strălucit, alături de Renée Zellweger şi Catherine Zeta-Jones, i-a adus în 2003 Globul de Aur.
 
 
Foto: Hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro