2
Cindy Crawford, sexy la 43 de ani
Divertisment · Stiri / 08.02.2010

Fostul top model apare pe coperta ultimului numar al editiei britanice Harper's Bazaar. Cindy Crawford a acceptat sa pozeze intr-un pictorial sexy pentru a dovedi ca este...

Fostul top model apare pe coperta ultimului numar al editiei britanice Harper's Bazaar. Cindy Crawford a acceptat sa pozeze intr-un pictorial sexy pentru a dovedi ca este la fel de frumoasa, daca nu chiar mai frumoasa decat acum 25 de ani cand a defilat pentru prima data pe podium. De atunci, Cindy Crawford a bifat mai mult de 1000 de aparitii pe copertele revistelor de moda.

La inceputul acestui an, Cindy Crawford a pozat in tinute negre, extrem de senzuale, iar in interviu a declarat ca se simte multumita de felul in care arata. "Cred ca ma mentin intr-o forma destul de buna", a spus Cindy Crawford, care este mama a doi copii.


Totusi, Cindy a recunoscut ca in trecut a folosit injectiile cu Botox pentru a sterge urmele lasate de timp, dar a completat ca a renuntat de zece ani la orice fel de tratamentele de intinerire, altele decat dieta si exercitiile de intretinere.

Mai mult, Cindy Crawford a spus ca nu este de acord cu femeile care apeleaza la chirurgia estetica, pentru ca in final  femeile au un aer arificial si sintetic. "Daca am apela toate la chirurgie estetica, am ajunge sa semanam intre noi, ne-am pierde ceea ce ne particularizeaza, am fi un fel de papusi de cauciuc", a spus Cindy Crawford.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro