Ciro Castellano n-o iartă pe Antonia: "A ajuns acasă la Vincenzo cu Velea"
Divertisment · Stiri / 31.07.2014

Fostul socru al artistei nu ratează nicio ocazie de a o critica pentru divorţul de Vincenzo şi pentru relaţia ei cu Alex Velea.

Ciro Castellano nu înțelege de ce Antonia nu a recunoscut public că are o relaţie cu Velea şi o acuză că a fost cu Alex acasă la Vincenzo. El consideră că fiul său nu are de ce să-i acorde divorţul din culpă comună și susține că Antonia nu este în stare să-și crească fiica, pentru că nu are timp pentru ea.

"Antonia are un singur lucru de făcut. Trebuie să recunoască greşeala pe care a făcut-o. Ea a plecat de acasă, ea a făcut copil cu un alt bărbat. De ce Vincenzo să îi ofere divorţ din culpă comună? Are concerte, e ocupată, când mai are Antonia timp pentru Maya? De un an, mai mult de un an, are relaţia cu Velea, nu înţeleg de ce nu a recunoscut. Când s-a despărţit de Vincenzo mi-a recunoscut că e cu Velea. S-au purtat urât. Cum să ajungi acasă la Vincenzo cu Velea. Nu a avut respect pentru nimeni. Aş întreba-o de ce s-a căsătorit cu copilul meu, de ce a făcut şi un copil. Am o nepoţică fără mamă, am un băiat fără soţie, normal că m-a dezamăgit"
, a spus Ciro la Antena 1.

Antonia a anunțat recent că este însărcinată în trei luni și că tatăl copilului este Alex Velea. Cei doi au o relaţie de mai bine de un an, dar s-au ferit să o recunoască public, mai ales că artistul încă era căsătorit, iar Antonia nu divorţase de Vincenzo, circumstanță care i-ar fi afectat șansele de a primi custodia fetiței.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro