Claudia Schiffer, acuzata de rasism
Divertisment · Stiri / 04.06.2010

Claudia Schiffer a fost acuzata de insensibilitate rasiala dupa ce a aparut machiata si coafata astfel incat sa para o femeie de culoare pe coperta unei reviste, potrivit dailymail.co.uk

Claudia Schiffer a fost acuzata de insensibilitate rasiala dupa ce a aparut machiata si coafata astfel incat sa para o femeie de culoare pe coperta unei reviste, potrivit dailymail.co.uk.

Modelul in varsta de 39 de ani era machiat cu fond de ten foarte inchis la culoare pe tot corpul si purta o peruca afro, intr-un pictorial realizat de designerul si fotograful Karl Lagerfeld in 2007.

Fotografiile au fost facute acum doi ani pentru o campanie Dom Perignon si au fost folosite ulterior de celebra revista germana Stern pentru a-si aniversa 60 de ani de existenta.


Shevelle Rhule, editor de moda la revista pentru persoanele de culoare "Pride", a declarat ca imaginile cu Schiffer neagra sunt de prost gust.

"Arata mult prost gust si sunt ofensatoare. Nu sunt folosite suficiente modele de culoare in revistele de moda. Iar ceea ce sugereaza ei este ca se poate rezolva aceasta problema folosind tot modele albe", a declarat Shevelle Rhule.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro