Corina a făcut revoluție feministă la Media Music Awards! Cel mai controversat show al serii!
Divertisment · Stiri / 04.09.2015

Corina a fost Prințesa Războinică la ediția din acest an a Media Music Awards. Artista a avut cea mai excentrică apariție din cadrul evenimentului, ce a adus aminte de blockbusterul de anul acesta, Mad Max.

Corina a impresionat apărând pe Green Carpet într-o rochie serie limitată, creație Anne Sofie Madsen, completată cu piercing, cercei și cizme Givenchy. Look-ul de razboinică urbană cool nu putea fi complet fără un machiaj original, cu peste 300 de perle aplicate manual.

“De coafură s-a ocupat Sorin Stratulat, iar Alexandru Abagiu a realizat machiajul elaborat,  aplicând peste 300 de perle pe față și pe păr. Totul a durat aproape 5 ore”, declară Corina. Artista și-a făcut apariția pe covorul verde însoțită de dansatoarele manga dar și de Dorian Popa, alături de care Corina a colaborat toamna trecută la piesa “Nimeni altcineva”. Show-ul live al Corinei a fost unul sălbatic, artista declanșând o revoluție feministă pe scena de la Sibiu.

“Conceptul show-ului meu a fost acela de o prințesă neînfricată, venită dintr-o altă lume, în care haosul este cuvântul de ordine. Alături de dansatoarele mele, luptatoare manga, am pornit o luptă menită să arate că femeile, dacă sunt unite, sunt de neînvins. Acesta este și mesajul noii mele piese, “Fete din Balcani”, care promovează ideea de girl power. Sunt o feministă convinsă și sper să trăim în curând momentul în care vom avea și o femeie Președinte”, declara Corina.

La ediția din acest an a Media Music Awards, desfășurată joi seara la Sibiu, au luat parte pste 40 de artiști, cei mai difuzați la radio și pe televiziunile muzicale în ultimul an.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro