“Crazy for Greece” - O campanie internationala Folli Follie
Divertisment · Stiri / 10.04.2012

Folli Follie a lansat o campanie la nivel international ce are ca obiectiv principal promovarea Greciei.

Folli Follie a lansat o campanie la nivel international ce are ca obiectiv principal promovarea Greciei.

Grupul Folli Follie a initiat aceasta campanie globala pentru a sustine Grecia, avand in vedere situatia dificila pe care o traverseaza tara in aceasta perioada. Intitulata “Crazy for Greece”, campania are inserat steagul Greciei pe imaginea de fundal. Ambasadorul la nivel international al brandului este Gaile Lai, actrita si fotomodel.
 
Campania “Crazy for Greece” a fost realizata in tara de origine a brandului, Grecia, in insula cosmopolita Spetses, ce serveste ca decor ideal de vara si de vacanta. Campania va fi promovata in Europa, Asia si in America de Nord.



Comunicarea la nivel international a acestei campanii contribuie la actiunile Folli Follie de a promova imaginea Greciei.
Mai mult, campania va fi promovata prin intermediul retelei de magazine Folli Follie, prezente in 24 de tari, cu 480 de puncte de vanzare, inclusiv pe renumitele strazi de fashion ale marilor orase cosmopolite. Astfel, printr-un program strategic de comunicare, Folli Follie isi propune sa promoveze Grecia intr-un mod creativ.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro