Cristina Țopescu, despre mesajul trimis de Huidu după accident
Divertisment · Stiri / 12.08.2013

Realizatoarea TV a declarat la postul RTV că a fost profund impresionată de povara sufletească pe care o avea Huidu. "Ştii că nu am vrut!", i-a scris Huidu colegei sale, Cristina Ţopescu, într-un mesaj pe care i l-a trimis la câteva minute de la producerea accidentului rutier grav, soldat cu trei morți.

Cristina Ţopescu a declarat că imediat după ce a aflat de accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu, ea i-a trimis un mesaj de susţinere colegului său. "Am simţit nevoia să îi trimit la scurt timp, după ce s-a întâmplat nenorocirea, aşa cum probabil au făcut mulţi colegi şi prieteni", a declarat Cristina Ţopescu la România TV.

Răspunsul lui a surprins-o profund. "Primul lui răspuns la mesaje a fost ăsta: "Ştii că nu am vrut?! Nu?" Pe mine m-a impresionat foarte tare. Adică, ca şi cum s-ar fi pus problema că a vrut să facă accidentul ăsta (...) Era sentimenul lui de culpă, firesc al unui om cu conştiinţă"
, a mai spus prezentatoarea.
 
În mai 2012, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. În urma accidentului auto provocat de fostul realizator de radio și TV şi-au pierdut viaţa trei persoane.
În februarie anul acesta, fostul "cârcotaș" a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare. În plus, el a primit interdicţia de a urca la volan pentru o perioadă de şase ani. 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro