Ce ai căutat în Africa în loc să te pregătești să faci un copil? De ce nu te-ai dus în Antalia la un all inclusive, în Capri, în Dubai, undeva unde rezistă lumânările aprinse. Stai! Oprește-te că îmi vine să vărs. Aoleu, dacă sunt însărcinată?

Dar Delia, toate colegele tale au făcut deja un copil. La voi când vine barza? Nu știu! La noi pe bulevardul Unirii nu mai e loc de cuiburi de barză. Și nu am avut bani de Cernica așa că uite că nu vine barza.

Dar de ce nu vă mutați la Snagov? Acolo e teren fertil, cum te muți cum rămâi însărcinată. S-au făcut o groază de studii și studiile nu mint. Auzi dragă domnule, știi ceva? Mai lasă-mă cu copiii și să știi că nici după berze nu mă omor. Nu mă împotrivesc, dar le admir de la distanță. Iar copiii îi ador dacă sunt ai altora. Când mă gândesc că ar trebui să îl cresc eu mă apucă tahicardia. Cum să mă apuc eu să cresc un copil când îmi dau seama că mai am eu de crescut?


Ești egoistă dacă nu faci un copil! Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată", a scris Delia pe sereniti.ro.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro