Delia Antal a vrut să se sinucidă
Divertisment · Stiri / 20.09.2013

Actriţa a fost la un pas să-și ia viața în urmă cu câţiva ani, după ce s-a despărţit de bărbatul pe care îl iubea.

În urmă cu nouă ani, Delia Antal a trăit o mare dezamăgire în dragoste. Deşi lucrurile mergeau bine şi relaţia ei se îndrepta cu paşi repezi spre altar, actriţa s-a despărţit de bărbatul cu care voia să se căsătorească, relatează ziarul Click!.

"Hotărâsem să ne mutăm la Londra, să pornim de la zero şi să ne construim o familie. L-am iubit cu toată fiinţa mea. Chiar ne-am făcut atunci şi verighetele pentru nuntă, dar când să vină ziua plecării, a dat înapoi şi m-a trimis singură la Londra"
, a povestit ea.
 
"După ce am plecat din ţară nu mi-a mai răspuns la telefon. Îmi venea să mă sinucid, eram îngrijorată că a păţit ceva, nu puteam să cred că el nu ar fi dorit să vorbească cu mine. Doar speranţa că o să îl văd curând că va veni la mine m-a mai ţinut în viaţă, dar nu a venit niciodată! Mai târziu am aflat că umbla cu alte femei", a relatat Delia Antal despre experiența ei dramatică.

După acest episod trist, actriţa a fost susținută de familia ei, care a ajutat-o să meargă mai departe şi să-şi continue cariera, relatează ziarul citat. 



Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro