Delia, bolnavă în pragul nunţii
Divertisment · Stiri / 16.09.2012

Solista zace la pat după ce a chefuit miercuri noaptea în clubul soţului.

Solista zace la pat după ce a chefuit miercuri noaptea în clubul soţului.

Delia Matache (30 de ani) se mărită astăzi şi religios cu Răzvan Munteanu (35 de ani), însă este răcită cobză după ce miercuri s-a distrat până spre dimineaţă la aniversarea clubului „Vintage Pub" pe care iubitul ei îl deţine în Centrul Vechi al Capitalei.

Artista a fost destul de neglijentă cu ea, a consumat băuturi foarte reci şi s-a îmbrăcat subţire, în ciuda faptului că afară era destul de frig. În plus, a susţinut un concert până în zorii zilei de joi, aşa că şi-a suprasolicitat corzile vocale şi a răguşit. A doua zi, a început să tuşească şi să aibă puţină febră, relatează cotidianul Click!.


Cea care, de atunci, a îngrijit-o pe Delia timp de trei zile a fost chiar mama ei. "Sunt destul de îngrijorată, zilele acestea, din cauza Deliei. A răcit, este răguşită şi am stat numai cu medicamente pe lângă ea ca să se facă bine. I-am făcut tot felul de ceaiuri şi nu a ieşit din casă, deşi are o grămadă de treburi de făcut acum, în pragul nunţii", a declarat mama Deliei pentru Click!

Pe lângă frisoane, şi emoţiile au început să o cuprindă ieri pe Delia. Artista a postat câteva mesaje pe Twitter în care mărturisea că e răcită şi stresată.
„Uai, frateee, ce de emoţii. Am dormit prost şi n-am stare”.

La ora 17.00, Delia Matache şi Răzvan Munteanu se cunună religios la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti, acolo unde la 1 septembrie s-a măritat şi Elena Băsescu.
Petrecerea de nuntă va avea loc pe platourile Media Pro din Buftea, acolo unde s-a măritat la 2 iunie şi Teo Trandafir.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro