Dosar Eva. 7 bărbaţi care adoră să stea la cratiţă. Vezi cum se descurcă!

Pavel Bartoş, bucătarul familiei

Invitat la deschiderea unui restaurant din Capitală, prezentatorul emisiunii "Românii au talent" a mărturisit că doar el gătea atunci când s-a însurat. Cu timpul, situaţia s-a mai schimbat.

"Soţia mea nu ştia să facă decât omletă atunci când ne-am căsătorit. Am sedus-o făcându-i de mâncare, însă vreau să-i mulţumesc. Pentru mine a învăţat să gătească şi acum ştie să facă vită cu gorgonzola, fructe de mare... Îi mulţumesc pentru asta", a spus Pavel Bartoş pentru emisiunea "Poveştiri adevărate", difuzată de postul Acasă TV.
Întrebat ce fel de mâncare îi iese cel mai bine, prezentatorul emisiunii "Românii au talent" a spus: "Sunt specialist în varză cu ciolan."

Ardelean şi gurmand redutabil, Pavel e înnebunit după mâncare. El a dat iama în cârnaţi la emisiunea "Serviţi, vă rog!". La "Românii au talent", împreună cu Smiley, el era gata-gata să le fure mâncarea unor concurenţi, iar la "MasterChef" a făcut o scurtă vizită pe platourile de filmare, unde s-a înfruptat cu tot felul de bunătăţi, pregătite de Chef Florin Dumitrescu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro