Dosar Eva: 7 războaie fără sfârșit din showbiz-ul românesc. Cu cine ții?

Bianca Drăgușanu e "la cuțite" cu Oana și Catinca Roman

Nu există cale de împăcare între cele surorile Roman și fosta asistentă a lui Capatos.

Totul a început în februarie. După ce Stela și Arșinel au declarat că vedete precum Bianca Drăgușanu nu sunt modele de urmat, blonda s-a revoltat și a replicat și ea că cei doi actori vorbesc așa din invidie. "Probabil îi deranjează că nu mai sunt ei în topul celor mai populare vedete. De ce spun asta? Pentru că eu am ajuns la o formă fizică de invidiat? Pentru că citesc și sunt capabilă să țin o conversație despre orice subiect? Pentru că sunt independentă? Pentru că nu mă întreține niciun bărbat?", a răspuns Bianca.

Oana Roman a intervenit și a numit-o "vedetă de carton". "Eu cred că Bianca dă dovadă de lipsă de bun simţ. E un moment în care oamenii încep să-şi piardă cumpătul, să nu mai ştie ce înseamnă o valoare... Drama cea mai mare este că un astfel de personaj chiar crede ce spune: că e independentă, că are o formă de invidiat, că este un model. Este foarte grav că există oameni care cred astfel de lucruri. Cred că şi-a pierdut minţile. Ea nu are capacitatea de a discerne între o carieră de 50-60 de ani a Stelei şi a lui Arşinel, care are legătură cu arta, cultura, şi o aşa-zisă carieră a ei. Bianca este o vedetă de carton, dar nu mai ştiu ce să zic, pentru că apoi o să fiu judecată că îmi dau cu părerea, că judec, că-s penibilă. Ei bine, penibilă sau nu, eu am o meserie, nişte studii pe bune, chiar dacă sunt unii care încă pun sub semnul întrebării acest lucru. Oricum, decât să fiu operată şi să arăt în halul în care arată Bianca, mai bine ca mine", a spus Oana Roman în emisiunea "Agentul VIP" a lui Cristi Brancu, de la Antena 2.

Al doilea război s-a iscat când Catinca Roman, invitată în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2, a spus că fosta asistentă a lui Capatos a devenit cunoscută în urma unei strategii bine pusă la punct de designer. "A fost un accesoriu interesant la vremea respectivă, era o fată frumoasă şi a fost o găselniţă nouă şi eficace din partea lui Cătălin, însă din cauza felului de a se purta şi a atitudinii s-a depreciat în timp. E un accesoriu demodat", a spus Catinca. Nu era pentru prima dată când fiica cea mare a lui Petre Roman o ataca pe Bianca Drăguşanu. Cu câteva luni mai înainte, creatoarea de modă spunea despre Drăgușanu că s-a lansat prin scandalurile pe care ea le provoca ca să apară pe prima pagină a ziarelor.

Iubita lui Adrian Cristea s-a simţit ofensată şi a dat o replică fulminantă în cadrul emisiunii de la Antena 1. "Un chip frumos, îngrijit, o siluetă frumoasă , nişte eforturi susţinute de a nu-i oripila pe ceilalţi cu prezenţa ta, decenţa, bunul simţ, capacitatea de a nu-i judeca şi de a nu-i evalua pe ceilalţi în funcţie de cum arată sau de ce defecte fizice au nu vor fi niciodată accesorii demodate. Aş întreba eu: Care sunt accesoriile la modă , în momentul de faţă? Să nu ai grijî de tine? Sî te laşi invadat de ură, de kilogramele în plus, de fustrări? Să devii aşa un comentator avizat la TV care vine şi îşi transformă propriile frustrări faţă de sine în sentimente de ură? Eu sunt tot ceea ce Catinca Roman nu va fi vreodată", a declarat Bianca Drăguşanu la "Acces Direct".

  • ea, luni, 18.06.2012 16:46
    ::::::::::::

    Si despre asta,la fel ca despre AdreeaM

  • ea, luni, 18.06.2012 16:44
    ::::::::::::

    Eu zic ca trebuia sa moara atunci cand se putea(dar nici acum nu-i prea tarziu).Ce scoala a mamelor??Sa-si creasca copilul si sa isi vada de treaba acasa.Nu am mai auzit pana acum decat la ea asa ceva.De cand e lumea,mamele isi cresc singure copii si nu au nevoie de sfaturi tampite de la cineva ca ea.Stiti?Acum are emisiune la Realitatea...Cum ar crede ea,in gandul ei,"colectioneaza" oameni cu povesti si idei "valoroase".Si cum?Acesti oameni sunt promovati si ei cat se poate numai ca ea sa mai stranga niste bani.Face numai lucruri fara rost.Ce-a facut ea?Si cum se poate ca o femeie cu sot,bani,si tot ce-ar avea nevoie sa pateasca ce-a patit ea?Din cauza ca e diabolica!Si are ce are cu Mihaela Radulescu,pentru ca este o doamna,exact asa cum trebuie!Si acum,dupa cum spunea Mihaela,ca daca va mai spune lucruri urarte despre ea,va trebui sa plateasca niste amenzi mari,va pierde din banii pe care ii ia de pe urma bietilor oameni de pe urma carora profita.Si nu cred ca i-ar conveni. Vrem sa scapam odata de Andreea Marin,si vrem ca toti oamenii sa isi dea seama cine este.

  • nati, duminică, 20.05.2012 15:57
    marin vs radulescu

    Ce as vrea eu sa stiu este : unde sunt declaratiile Andreei Marin? citesc aici doar declaratiile Raduleascai si sincer e de tot rasul cum isi scorneste scandaluri singura mama din Romania si de la Monaco. apropo a observat cineva ca Raduleasca a inceput sa fie mamasi sa vb despre copilul ei dupa ce a divortat. Ma intreb oare pana atunci nu stia ca are un copil??/

  • mira86, duminică, 20.05.2012 11:26
    Penibila Biencuta

    Dragusanu asta intrece orice limita. Plasticata !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro