2
Dosarele X redeschise: Agentul Scully e lesbiană
Divertisment · Stiri / 14.03.2012

Gillian Anderson, cunoscută pentru rolul din serialul "Dosarele X", a pozat sexy la 43 de ani şi a făcut declaraţii inedite.

Gillian Anderson, cunoscută pentru rolul Agentului Scully din serialul "Dosarele X", a pozat sexy la 43 de ani şi a făcut declaraţii inedite.

Actriţa a declarat în revista OUT că a avut relaţii de lesbianism atunci când era mai tânără. Ea a mărturisit că totul a început atunci când era adolescentă şi s-a mutat din Marea Britanie în SUA. "Am avut o relaţie cu o fată mult timp atunci când eram la liceu", a spus ea. Gillian și-a dat seama însă că se simţea mult prea atrasă de bărbaţi pentru a fi o decizie definitivă, relatează cotidianul Daily Mail.

Actriţa a adăugat că a mai avut şi alte relaţii cu femei, dar acestea au fost excepţii, şi nu regula de bază.

De-a lungul celor nouă sezoane ale serialului "Dosarele X", actriţa Gillian Anderson a primit Premiul Emmy, Globul de Aur şi premiul decernat de Sindicatul actorilor americani.

După încheierea serialului, actriţa a jucat în câteva lungmetraje - "The House of Mirth" (2000),  The Mighty Celt" (2005) şi "Ultimul rege al Scoţiei" (2006) - dar şi în televiziune, fiind nominalizată la premiile BAFTA, Emmy şi Globul de Aur pentru rolul Lady Dedlock din serialul "Casa umbrelor/ Bleak House" (2005), produs de BBC, informează agenția Mediafax.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro