Deşi amândoi sunt homosexuali, designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana s-au declarat împotriva familiilor gay
Elton John şi David Furnish s-au căsătorit civil la sfârşitul lunii decembrie 2014 şi au împreună doi fii - Zachary şi Elijah - care au venit pe lume cu ajutorul tehnicii de fertilizare in vitro şi care s-au născut din aceeaşi mamă surogat.

Cuplul John - Furnish, care îşi împarte timpul între Marea Britanie, Statele Unite şi sudul Franţei, a fost unul dintre primele din Marea Britanie care a obţinut o uniune civilă, în faţa a 650 de invitaţi, pe 21 decembrie 2005, ziua în care legea intrase în vigoare, notează Mediafax.


Elton John s-a declarat bisexual în 1976, la începutul carierei sale, într-o perioadă în care astfel de recunoaşteri ale orientării sexuale erau rare. În 1984, cântăreţul s-a căsătorit cu o femeie, dar a divorţat patru ani mai târziu. Ulterior şi-a recunoscut homosexualitatea şi a devenit un apărător al drepturilor homosexualilor şi un luptător contra SIDA.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.


El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.


Foto: AFP/Mediafax
  • Lorena, luni, 16.03.2015 10:55
    Bravoooooo :)

    Mare dreptate au,asa cum am spus si eu la prieteni,da,ok,fi homo dar nu te baga la copii,nu sunt niste papusi,lasa viata sa-si tina cursul cum este dat de la dumnezeu !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro