Evenimente @ Hard Rock Cafe
Divertisment · Stiri / 15.10.2012

Distractia este in toi la Hard Rock Cafe. Iata ce te asteaptă in aceasta luna!

Distractia este in toi la Hard Rock Cafe. Iata ce te asteaptă in aceasta luna!

Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 18 octombrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un show de exceptie, 100% live, unde pasiunea pentru muzica se va vedea prin interpretari la cel mai inalt nivel. Toate acestea vor sta sub un singur nume: OVI & The Vagabonds.

Cei care care doresc sa fie alaturi de OVI & The Vagabonds isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:
- Online, pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro: 40 lei - bilet cu loc la masa sau 60 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;

- La Hard Rock Cafe: 50 de lei bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar pe 19 octombrie, ora 22.00 – Karaoke Star! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani! Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.


Dupa un prim concert cu casa inchisa, The Beatbox vor urca din nou pe scena din Hard Rock Cafe sambata, 20 octombrie
. Incepand cu ora 22.30, o replica perfecta a legendarilor The Beatleste asteapta sa retraiesti amintirile din epoca de aur a rock-ului. Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 50 de lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro