Florentina Opris este "trup si suflet"
Divertisment · Stiri / 04.06.2013

Casa Vernescu a gazduit prima conferinta a Florentinei Opris , din cadrul seriei de conferinte adresate femeilor "Trup si Suflet".

Evenimentul a fost organizat de agentia Castalia Events, printre invitate numerandu-se si nume cunoscute precum cantareata Nicola si directoarea centrelor de slabit si de infrumusetare Silhouette, Lili Ticu.

Conferinta a avut un real succes, invitatele dorind sa fie o conferinta saptamanala. Florentina Opris sustine ca "Iubirea, recunostiinta, credinta, spiritualitatea, miscarea, alimentatia echilibrata, remedii sunt doar cateva din subiectele cheie ce trebuie dezbatute in randul femeilor. Am vrut ca invitatel
e mele sa redescopere si sa regaseasca bucuria de a trai invatand din experienta mea si a celorlalte invitate. Aceste conferinte vor avea continuitate si rog femeile sa ma contacteze pe pagina mea de facebook sau pe site-ul meu www.florentina.ro, sa imi spune despre ce probleme vor sa vorbeasca in cadrul conferintei viitoare. Te astept!", ne-a marturisit vedeta Prima TV Florentina Opris. 
 
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro