Mariah Carey și Nick Cannon se despart după șase ani de căsnicie
Totuşi, Nick Cannon că lucrurile nu stau deloc astfel, însă a refuzat să precizeze dacă el şi Mariah au într-adevăr probleme în căsnicie, limitându-se să spună că traversează "o perioadă dificilă".

"Am lipsit de pe reţelele de socializare în ultimele luni din motive evidente, dar acum simt nevoia să vorbesc despre asta. Ca să fie clar: nu am făcut - şi nici nu voi face - nicio declaraţie în trecut despre căsnicia mea", a scris rapperul american, miercuri, într-un mesaj publicat pe Twitter.


"Ceea ce mă enervează cel mai mult este atunci când aud diverse persoane bârfind-o pe Mariah Carey. Îi voi fi pentru totdeauna îndatorat pentru că m-a binecuvântat cu doi copii. O voi iubi pentru totdeauna, necondiţionat, pentru acest lucru, dar şi pentru altele. Mariah Carey este o mamă minunată şi am încredere deplină în ea. O iubesc pe Mariah Carey şi asta nu se va schimba", a adăugat Nick Cannon.

În schimb, Mariah Carey a păstrat tăcerea pe reţelele de socializare şi nu a vorbit despre viaţa de familie în ultimele luni, alimentând astfel zvonurile despre divorţul ei iminent de Cannon.


Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

Dacă pentru Cannon acesta a fost primul său mariaj, cântăreaţa americană a fost căsătorită şi cu producătorul muzical Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998, notează Mediafax.

Carey va susţine, începând din luna octombrie, un nou turneu mondial, prin care artista americană îşi va promova cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai.



Foto: AFP/Mediafax
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro