Inceperea noului an pentru Sonia Trifan vine intotdeauna cu o mica schimbare si infrumusetare!
Divertisment · Stiri / 21.01.2015

De curand creatorea de moda a trecut pragul cabinetului domnului doctor Ion Zegrea,dar nu pentru controlul periodic al rinoplastiei,ci pentru un contur si volum al buzelor!

Nasul este elementul central al fetei si prin urmare are o importanta estetica deosebita, de aceea Sonia a apelat la iscusinta dlui Dr. Ion Zegrea, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Operatia a durat 3 ore si a implicat mai multi pasi operatori: osteotomii laterale pentru ingustarea nasului, reducerea cocoasei, sustinerea aperturii si a proiectiei nazale  cu grefe de cartilaj septal, definirea varfului nasului.

Rezultatul a putut fi evaluat dupa 6 saptamani de la operatie cand pielea s-a mai dezumflat iar nasul a devenit mai suplu si mai frumos. Sonia este extrem de incantata cu noul aspect si pentru faptul ca s-a recuperat atat de repede si fara de nici o urma.



"Corectia functionala si estetica a nasului, rinoplastia, este una dintre cele mai cerute interventii chirurgicale estetice fiind o interventie complexa din punct de vedere tehnic, ce reda un aspect fizic placut si cel mai important in nenumarate cazuri, increderea în sine" ne povesteste Dl. Dr Ion Zegrea.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro